O2 chystá nový e-shop. Zakoupené telefony doručí zdarma domů nebo na prodejnu

Letošní vánoční kampaň začíná připravovat také operátor O2. Spustí ji od 1. listopadu a zaměří se v ní hlavně na prodej smartphonů a dalších zařízení. Zákazníkům budou k dispozici v kamenných prodejnách a také v novém e-shopu.

Hlavním benefitem při nákupu online má být doprava zdarma. Zákazník si vybere, zda si svůj nový telefon nechá doručit přímo domů nebo si ho raději vyzvedne na prodejně, kde mu s jeho prvotním nastavením může pomoci obsluha.

Sleva na příslušenství

Další výhodou je možnost zakoupení vybraných zařízení na splátky bez navýšení. Do této akce O2 zahrnul produkty značek Samsung, Xiaomi, Apple a Acer. V následující tabulce najdete cenu zařízení, prvotní splátku a také výši měsíční splátky po dobu 36 měsíců.

Klepněte pro větší obrázek

O2 přidá k nákupu telefonu (nebo notebooku) také dárek v podobě slevy 500 Kč na pořízení příslušenství. Zvýhodněná vánoční nabídka není podmíněna aktivací nové služby. Stačí být stávajícím zákazníkem, který využívá některý z mobilních tarifů od O2. Uvedená nabídka platí nejen pro rezidentní zákazníky, ale i pro živnostníky.

Ukázka vánoční kampaně:

Diskuze (8) Další článek: Dražební fáze aukce frekvencí pro 5G začne v půlce listopadu. Formální náležitosti splnilo všech 7 uchazečů

Témata článku: , , , , , , Vánoční kampaň, Zákazníci, Domů, Splátka, Telefon, Prodejna, Pro +