O2 dá neomezená data na měsíc i k tarifům pro mladé. Navíc přihodí slevu na nákup bezdrátových sluchátek

O2 láká mladé zákazníky na studentské tarify O2 You, určené pro lidi do 26 let. Podobně jako u dalších svých tarifů přidá operátor v aktuální kampani měsíc neomezených dat zdarma a také slevu 1000 Kč na nákup bezdrátových sluchátek. Aktivace bezplatných dat na 30 dní se provádí v aplikaci Moje O2 od dubna nejpozději do konce května.

Konkrétně zákazníci s tarifem You 20 GB nebo You 5 GB získají na 30 dní neomezená data, uživatelé You Neo, kteří už neomezená data mají v rámci svého tarifu, si mohou vyzkoušet během tohoto časového úseku nejvyšší maximální rychlost. Možnost neomezených dat se vztahuje i na Můj první tarif.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Tváří nabídky je operátorský reklamní univerzál kampaní pro mladé Ben Cristovao

I když se tarifům řady You obvykle říká „studentské“, jejich uživatel nemusí být student. Pořízení je podmíněné věkem zákazníka. K uzavření smlouvy tak stačí předložit průkaz totožnosti, podle něhož zákazník splňuje věkový limit do 26 let. Pokud je školák či student nezletilý, může tarif pořídit jejich zákonný zástupce.

Diskuze (26) Další článek: Peridot je nová hra od tvůrců Pokémon Go. Získáte v ní virtuální zvířátko, o které se budete starat

Témata článku: , , , , Sluchátko, Zákazníci, Tarif, Totožnost, Můj první tarif, Sleva, Nový zákazník, Ben Cristovao, Nákup, Neo +, Data, Pro +