O2: kompletní přehled vánoční nabídky

Ať si vyberete paušál, předplacenou kartu nebo pevnou linku, O2 pro má pro vás tři dny telefonování od pátku do neděle v rámci vlastní sítě úplně zadarmo, a to až po dobu jednoho roku. Pravidelně aktualizovaný přehled všech vánočních akcí operátora

Blíží se Vánoce, čas urputného shánění dárků a horentního utrácení. Všichni obchodníci si již mnou ruce a těší se na tučné zisky. Boj o každého zákazníka má však i pozitivní vliv v podobě slev a různých výhodných lákadel. Mobilní operátoři nejsou výjimkou a letos opět přichystali lákavou vánoční nabídku. Každou z nich mapujeme zvlášť ve vlastním článku, který budeme pravidelně aktualizovat.

Kdykoli budete potřebovat informace o aktuálních vánočních akcích všech tří operátorů, navštivte naši speciální část webu, vánoční sekci MobilManie. Snadno se k tomuto přehledu dostanete také prostřednictvím adresy vanoce.mobilmania.cz.


Paušální zákazníci mobilních služeb

Tarifní zákazníci operátora O2 si mohou zdarma aktivovat službu Dlouhý víkend a poté volat na čísla v síti O2 od pátku do neděle (tři celé dny) neomezeně a zcela zdarma až po dobu jednoho roku. Kdo si u O2 vybere v období od 1. listopadu do 31. prosince některý ze standardních tarifů, může si službu Dlouhý víkend zdarma aktivovat.

  • noví zákazníci při aktivaci tarifu O2 SMS, Bronz, Silver, Simple Pohoda, Simple 240 nebo Simple 600 získají službu Dlouhý víkend na 6 měsíců zdarma
  • noví zákazníci při aktivaci tarifu O2 Gold, Platinum, Diamant, Simple 980, Simple 1350 a Simple 1980 získají službu Dlouhý víkend zdarma na 1 rok

Předpokladem pro aktivaci služby je smluvní závazek na 6 měsíců. Službu Dlouhý víkend si mohou zákazníci, kteří si v uvedeném období pořídí tarif O2, aktivovat až do 31.1.2007 jednoduše zasláním SMS zprávy ve tvaru DV na číslo 999235. Deaktivaci je možno provést rovněž pomocí SMS zprávy ve tvaru DV D odeslané na číslo 999235.

Upozornění: Nabídka je lákavá, ale má přeci jen háček. Volné minuty zahrnuté v tarifu se čerpají přednostně před voláním zdarma v rámci služby Dlouhý víkend.


Zákazníci předplacených mobilních služeb

Ani zájemci o předplacenou službu nezůstanou bez vánočního dárku v podobě víkendového volání zdarma. Službu je možné využít u vánočních O2 Fajn SIM karet a opět za její aktivaci nic nezaplatíte. Volání zdarma o víkendech si pak můžete užívat po následujících šest měsíců.

Podmínkou bezplatné aktivace služby Dlouhé hovory je dobití kreditu v minimální hodnotě 300 Kč za předcházející období v délce čtyř týdnů. Od tohoto dobití začíná automaticky další čtyřtýdenní období, ve kterém je nutné kredit alespoň o 300 Kč navýšit. Pokud podmínku nesplníte, bude služba následující čtyři týdny zpoplatněna týdenním poplatkem ve výši 58 Kč (49 Kč bez DPH). Po splnění podmínky dobití bude moci zákazník následující měsíc (4 týdny) službu Dlouhý víkend využívat opět zdarma.

O2 Fajn SIM karta zdarma

Nová vánoční karta s tarifem O2 Fajn za cenu 95 Kč je určena všem zákazníkům předplacených služeb. Při prvním dobití v jakékoliv hodnotě bude ke vstupnímu kreditu 10 Kč automaticky připsána částka 85 Kč. Zákazníkovi se tak jednorázově vrátí investice do nové SIM karty.


Zákazníci pevných linek

O2 však neošidí ani zájemce o pevné linky. Všichni zákazníci, kteří si od 1. 11. 2006 do 31. 12. 2006 pořídí pevnou linku O2, budou moci od pátku do neděle a o svátcích volat po celý den na všechna pevná čísla a na mobilní čísla v síti O2 v rámci ČR po dobu 3 měsíců od zřízení zcela zdarma. Nabídka se vztahuje na aktivaci všech tarifů pro pevnou linku. Počet hovorů není nijak omezen. Hovory jsou zdarma po dobu 30 minut, poté jsou účtovány běžnou sazbou. U tarifu O2 Mini bude k hovoru účtováno 6 Kč (5 Kč bez DPH).

Společnost Telefonica O2 Czech Republic připravila pro všechny své nové zákazníky ještě další vánoční nabídku (platná od 23. října 2006). Ke každé nově objednané službě O2 Internet Expres a O2 Internet Expres Extreme získá prvních 30 000 zákazníků navíc mobilní telefon LG KG 110 za 1 Kč bez DPH. K tomu navíc bezplatně získá předplacenou O2 kartu s volným kreditem a tarifem O2 Fajn. Zákazníci, kteří preferují paušální mobilní služby, si mohou aktivovat jeden z O2 Simple tarifů. Ti, kteří tak udělají do konce listopadu, získají na tento tarif slevu v podobě Bonusu 2 000 Kč. Tato nabídka platí do 31.12.2006 a nevztahuje se na službu O2 Internet Expres 2048.

Diskuze (25) Další článek: Vodafone: kompletní přehled vánoční nabídky

Témata článku: , , , Kompletní přehled, Pře, Komp, Komplet, Přehled