O2 nabídne k tarifům Na!Víc data za 20 Kč týdně

Neomezený balíček Internet v mobilu bude za dvacku při dobití 300 Kč měsíčně. Operátor navíc prodlužuje akci 100 % kreditu navíc na první dobití.

Pro majitele předplacených karet přichází z tábora O2 dobré zprávy, i když to jako vždycky nebude tak snadné jak by se na první pohled mohlo zdát. Za prvé všichni noví majitelé předplacenek, kteří si zakoupí SIM s tarify Na!Víc získají při dobití do konce září bonusový kredit až 1 000 Kč. Jde samozřejmě o oblíbený bonus na první dobití, přičemž dobitá částka se dvojnásobí. Minimálně je třeba dobít za tři sta korun, původně akce platila jen do konce srpna. Není to ale nic pro stávající zákazníky, kteří nechtějí měnit své číslo.

Více se mi líbí druhá dnes představená novinka. Zákazníci s tarify Na!Hlas a Na!Pište si od 1. září mohou aktivovat Internet v mobilu jako čtvrtý zvýhodněný balíček. Zatím jsou tři a jeden z nich lze mít aktivní, pokud pravidelně dobíjíte alespoň částkou 300 Kč každé čtyři týdny. Balíček si ovšem můžete změnit v podstatě kdykoli, stačí dobít alespoň za oněch tři sta korun a změnu můžete provést dle libosti okamžitě. Přehled všech balíčků od září:

  • Víkendové volání v mobilní síti O2 za 0,50 Kč za minutu (aktivace pomocí SMS ve tvaru VV na číslo 999 111)
  • Víkendové SMS v mobilní síti O2 za 0,50 Kč (aktivace pomocí SMS ve tvaru VS na číslo 999 111)
  • Večerní volání v mobilní síti O2 za 0,50 Kč za minutu (aktivace pomocí SMS ve tvaru VECER na číslo 999 111)
  • Internet v mobilu za 20 Kč týdně (aktivace pomocí SMS ve tvaru INT na číslo 999 111)
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Nechcete slevu zadarmo? Pak jste tady správně, jelikož výhodné balíčkové služby zase vyrovnávají jinak vysoké ceny volání a SMS...

Večerní volání je uplatněno od osmé hodiny večerní do osmé hodiny ranní. Jinak zvýhodněnou službu lze při dobíjení zdarma vyměnit, a to do šesti hodin od dobití kreditu. Pokud nic neuděláte, bude vám reaktivován balíček, který byl aktivní naposled. Pro úplnost přidávám ještě cenový přehled obou tarifů Na!Víc:

Tarif Na!Hlas Na!Pište
volání do všech sítí 5,50 Kč 6,50 Kč
minutová sazba po zahrnutí vlivu účtování* 6,88 Kč 8,13 Kč
SMS do všech sítí 2,50 Kč 1,90 Kč
MMS 5,90 Kč 5,90 Kč
*oba tarify jsou účtovány po celých minutách, reálná minutová sazba tak v průměru stoupne o čtvrtinu
Diskuze (29) Další článek: Tarify O2 Simple od září končí, netřeba smutnit

Témata článku: , , , Představená novinka, Tarif, Cenový přehled, Data