O2 nezůstává pozadu, i on nabídne v Česku iPhone 3G

Nemožné se stalo skutečností a dvojici českých operátorů T-Mobile a Vodafone, kteří už dopředu avizovali, že zařadí do svých nabídek čerstvě představený Apple iPhone 3G, doplňuje i třetí domácí operátor O2. Svou dohodu oznámily společnosti Telefónica O2 a Apple v dnešní tiskové zprávě.

"Jsme potěšeni, že budeme moci nabízet iPhone svým zákazníkům. Ti mohou jako jediní plně využít veškerý potenciál tohoto špičkového telefonu, neboť pouze Telefónica O2 Czech Republic provozuje rychlou 3G síť," řekl Salvador Anglada, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Česká republika se tak připojila ke 12 latinskoamerickým zemím, Španělsku, Velké Británii a Irsku, kterým společnost Telefónica O2 iPhone 3G rovněž přinese. Zároveň jsme také jedním z mála trhů, kde nový iPhone nabídnou všichni operátoři provozující GSM/UMTS sítě. 

Podobně jako konkurenční operátoři, ani O2 zatím neprozradil přesný začátek distribuce iPhonu 3G a tuto informaci upřesní později.

Diskuze (50) Další článek: Vodafone prodává limitovanou edici předplacených karet

Témata článku: , , , Apple iPhone, Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 3G, Apple iPhone 3G 16GB, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, Představený apple, Salvador, I/O