O2 šíří osvětu o internetu v mobilu a nabízí zvýhodněné Samsungy

O2 chce ještě více rozšířit povědomí o Chytré síti a přimět své zákazníky ve větší míře používat internet v mobilu. Proto představuje pod názvem „Už vím proč” kampaň, ve které ještě více zpřístupní chytré telefony a přiblíží výhody mobilních aplikací ve smartphonech. Operátor bude se svými zákazníky komunikovat prostřednictvím modernizovaného portálu O2 Active, facebookové a twitterové stránky O2, YouTube kanálu O2 Guru nebo s využitím průvodce aplikacemi a internetem v mobilu v tištěné podobě a prostřednictvím speciální mobilní aplikace Už vím proč.

Obliba chytrých telefonů v síti O2 stále roste. Meziročně se jejich prodej zvýšil pětinásobně. Na celkovém prodeji mobilních telefonů se podílejí 80 %. Mobilní datové služby využívá celkem 1,2 milionů zákazníků O2, z toho internet v notebooku 380 000 a internet v mobilu 820 000 zákazníků. 70 % z nich si k chytrému telefonu pořídilo datový tarif. O2 proto připravilo novou nabídku chytrých telefonů Samsung za zvýhodněné ceny a speciální nabídka internetu v mobilu pro mladé. Ve spolupráci s partnery Google a Samsung startuje největší letošní kampaň „Už vím proč mít internet v mobilu”.

Levnější Samsungy a internet pro studenty

Nejzajímavější a nejpopulárnější aplikace najdou zákazníci v nové sekci portálu O2 Active, který je dostupný na adrese o2active.cz, a to jak z počítače, tak přímo z mobilu. K dispozici budou tipy na zhruba 200 aplikací celkem pro 3 operační systémy, a to Android, Symbian a iOS. O sekci Aplikace bude rozšířena také oficiální facebooková stránka O2. Své oblíbené aplikace zde mohou doporučovat sami návštěvníci a soutěžit tak o chytré telefony a další zajímavé ceny.

Ve spolupráci se společností Samsung jsou u čtyř telefonů z červnové nabídky telefonů připraveny zvýhodněné ceny v kombinaci s některým z hlasových tarifů O2 NEON a tarifem internetu v mobilu. Mladí zákazníci do 26 let mohou do 31. srpna získat tarif O2 Internet v mobilu Start za zvýhodněnou cenu. Pokud si ho objednají k hlasovému tarifu O2 [:kůl:] zaplatí za něj 100 Kč měsíčně místo 150 Kč. K této nabídce si mohou za speciální cenu 495 Kč pořídit chytrý telefon Samsung Galaxy Mini.

Nabídka zvýhodněných telefonů Samsung:

Samsung Galaxy MiniSamsung Galaxy AceSamsung Google Nexus SSamsung Galaxy S II
495 Kč1 995 Kč2 995 Kč5 995 Kč
s tarify O2 NEON S a O2 Internet v mobilu Starts tarify O2 NEON M a O2 Internet v mobilu Starts tarify O2 NEON L+ a O2 Internet v mobilus tarify O2 NEON L a O2 Internet v mobilu

Ve spojení s partnery Google a Samsung spustilo O2 exkluzivní komunikační a současně největší letošní kampaň s cílem přiblížit budoucím majitelům chytrých telefonů svět aplikací a ukázat jim, jak je chytře používat. Jejím hlavním sloganem je “Už vím, proč mít internet v mobilu”. Zákazníkům představí nabídku chytrých telefonů Samsung, výhody chytrých aplikací Google i internetu v mobilu. Zákazníci se s ní budou moci setkávat v médiích a na internetu do konce srpna.

Diskuze (46) Další článek: Ukradli jsme účet k Facebooku. S Androidem za 5 s

Témata článku: Samsung, , , , , Google Nexus S, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Mini, MOBI, Zvýhodněný telefon, Facebooková stránka, Samsun, Mobil, Sam, Nejpopulárnější aplikace