O2 spustilo vlastní portál s nabídkou pracovních míst

Jako zapálené mobilmaniaky vás určitě už někdy napadlo jaké by to bylo pracovat ve službách mobilního operátora. Vždyť co může být lepšího než práce která je zároveň koníčkem? A jelikož ti správní lidé jsou nezbytnou ingrediencí úspěchu, snaží se operátoři nalákat ty nejkvalitnější právě k sobě. Třeba jako O2, který rozjíždí nový projekt jehož motto je jasné: „Chci do O2“. Základním kamenem kampaně jsou webové stránky www.chcidoo2.cz nabízející více než jen obyčejný výpis volných míst.

Klepněte pro větší obrázek
Práce u operátora je zajímavá i finančně, co nabízí O2 najdete zde

K dispozici jsou zde přehledné informace o společnosti Telefónica O2 nejen coby poskytovateli integrovaných telekomunikačních služeb, ale především jako žádoucím zaměstnavateli. Stránky uvádějí podrobnosti o programech pro zaměstnance, o tom, jak vypadá výběrové řízení na konkrétní typy pozic anebo co očekávat od zaškolení po nástupu do firmy. Svou rubriku s pozicemi, které nevyžadují předešlou pracovní praxi, zde najdou i studenti a čerství absolventi středních a vysokých škol.

Tip: Na toto téma probíhá diskuze na našem fóru, přispěli do ní i zaměstnanci operátorů

A jak projevit zájem o konkrétní pracovní pozici? „Postačí jednoduše vyplnit elektronický dotazník, přiložit svůj životopis a odeslat. O další kroky se již postará některý z našich náborových specialistů,“ uvedla Věra Newbold, supervisorka náboru O2. Web existuje také v anglické verzi na adrese www.gotoo2.cz. Pokud byste se raději přidali do řad konkurence, můžete využít následujících odkazů:

Diskuze (7) Další článek: Samsung chystá prodejnu filmů pro mobily

Témata článku: , , Pór, Portal, SPU, Port, Portál