O2 Standard: nový tarif pro mobilní internet za 500 Kč

O2 dnes představil nový tarif pro mobilní surfaře, jmenuje se Standard a za cenu 500 Kč měsíčně nabídne FUP 2 GB opět na celý měsíc. Stejně jako v případě dvou vyšších tarifů Mobilní Internet a Mobilní Internet Plus lze s novým tarifem surfovat kdekoli a kdykoli, avšak jen v místech s pokrytím sítě 3G si brouzdání opravdu užijete. Je určen pro běžnou práci s internetem, stačí například na denní posílání větších emailů, občasné stahování hudby nebo třeba uložení více než 2000 kvalitních fotek na Facebook.

Pro připojení je nutný mobil či USB modem, při uzavření smlouvy na 24 měsíců jej zákazníci dostanou za jednu korunu. V případě objednání služby bez podpisu smlouvy jej pořídí za 1 895 Kč. Dle tiskové zprávy se navíc zdá, že tarif Standard vystřídá tarif Mobilní Internet, který je nyní k mání jako bonusová služba k internetu ADSL za zvýhodněnou cenu 150 Kč. Jinak vyjde na 600 Kč a obsahuje FUP 2,5 GB týdně.

Klepněte pro větší obrázek
Stávající tarify pro mobilní připojení dostanou mladšího brášku

Nový tarif Standard bude k fixnímu internetu nabízen v rámci bonusových služeb rovněž za 150 Kč, ale jen do konce července, pak cena vzroste na 200 Kč. A to rozhodně není dobrá zpráva, jelikož zákazník tak za dražší peníz získá službu s podstatně nižším datovým limitem. Operátor se alespoň rozhodl neměnit parametry mobilního připojení stávajícím zákazníkům, kteří mají Mobilní internet k ADSL.

Diskuze (35) Další článek: Magická rychlostní hranice přenosu dat v LTE pokořena

Témata článku: , , , , Standard, Nov, Tarif, Pro +, MOBI, Fixní internet, STAN, Mobil, Nový tarif