O2 Style Skin: oblečte svůj mobil do efektní folie

O2 Style Skin je služba určená MobilManiakům, kteří si chtějí vylepšit svůj telefon elegantním outfitem v podobě tenké folie s libovolným potiskem či textem.

O2 se chlubí přesným lícováním vyrobené folie na vybrané zařízení včetně prolisů pro systémové konektory apod. V přehledu telefonů nechybí ani starší modely telefonů, některé tam však nenajdete (např. Nokii E72). O2 však jedním dechem dodává, že seznam zařízení se bude rozrůstat, dočkat bychom se měli i přenosných počítačů.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
O2 Style Skin Designer v akci - výběr telefonu, volby galerií obrázků

Přehledný průvodce O2 Style Skin Designer na adrese www.o2styleskin.cz vás provede tvorbou vlastního originálního návrhu polepu, v zásobě jsou nejrůznější grafické motivy, samozřejmostí je možnost nahrání vlastní fotky či grafického výtvoru z počítače. Průvodce umožňuje manipulaci s grafikou, odděleně budete tvořit návrh přední i zadní strany mobilu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Náhled na přední stranu, výběr kachny z galerie a umístění na zadní stranu + náhled na dílo, možnosti doručení

Cena folie začíná na 240 Kč a do konce února se dá získat jeden StyleSkin zdarma v akci 1 + 1 při zakoupení toho prvního. Zaplatit za folii je možné SMS, předplacenkám se cena odečte z kreditu, paušální klienti budou mít na smlouvě položku O2 Style Skin. Pokud vám někdo nadělí virtuální dárkový poukaz, stejně jako nám, použijete k úhradě kód na něm uvedený. Folii vám donese pracovník PPL či České pošty, případně využijete osobního odběru na jedné z uvedených O2 značkových prodejen.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Takový poukaz můžete zakoupit

Deklarované možnosti přesného nalepení a hlavně odolnost folie při lepení při užívání ověříme až poté, co nám objednaná folie dorazí do redakce (asi za 5 dní). Samozřejmě se vám hned pochlubíme fotogalerií.

 

Diskuze (24) Další článek: Proč Nokia nabízí bezplatnou autonavigaci? (videodiskuze)

Témata článku: , , , Mobil, Přehledný průvodce, MOBI, Vybrané zařízení, Efekt, Skin, Dárkový poukaz, Styl, F +