O2 zve na hudební festival do velkých sálů

I letos společnost Telefónica O2 podpoří hudební festival Struny podzimu. Generálním partnerem festivalu je již po osmé." Jsme tradičním partnerem mnohých kulturních, společenských a sportovních projektů, mezi které neodmyslitelně patří i Struny podzimu. Festival se za dobu svého trvání stal jednou z nejvýznamnějších událostí kulturního života u nás, a proto jme rádi, že se můžeme na jeho úspěchu podílet," říká o partnerství Tomáš Dufek, manažer pro sponzoring a interaktivní partnerství společnosti Telefónica O2.

Festival Struny podzimu vznikl v roce 1996 jako původně malá programová řada v rámci kulturních akcí Pražského hradu. Postupem času se vyvinul ve svébytný projekt, který je charakteristický dramaturgickou otevřeností a propojením jednotlivých akcí na bázi širšího myšlenkového kontextu.

V roce 2004 opustil festival Pražský hrad. Jeho novými spolupořadateli se stala Nadace Vize a Pražská křižovatka, Národní divadlo a Národní muzeum v Praze. Díky nim se festival koná v nejvýznamnějších koncertních sálech hlavního města Prahy. Jedním z hlavních rysů koncertních programů Strun podzimu je originalita festivalových večerů. Návštěvníci zde mají možnost vidět programy, které jsou mnohdy pražskými či tuzemskými premiérami, případně debuty významných a v zahraničí již známých osobností. Stejně jako v předchozích letech se diváci mohou těšit na osvědčenou dramaturgickou linii tří koncertů v každé z řad INSPIRACE - CROSSOVER - OSOBNOSTI.

Váš názor Další článek: Fotokvíz. Aneb jste správný MobilManiak?

Témata článku: , , , Pražský hrad, Generální partner, F +, Sál, Velký, Fest, Hudební festival, Národní muzeum, Národní divadlo, Hud, Crossover