O2TV má již 30 000 zákazníků

Minulý týden se přehoupl počet uživatelů služby O2 TV, televize po pevné lince v digitální kvalitě, přes 30 000. O2 tak vylepšuje svoji pozici na vysoce konkurenčním trhu placených televizí v České republice.

Od roku 2006 přinesla O2 TV uživatelům mnoho novinek a služeb. Přišly nové filmové hity od světových společností, jako Sony Picture a Warner Bros., a přibyly pořady v archivu. O2 TV před pár dny nabídla také novinku v podobě 3D filmů, které lze vzhlédnout pomocí unikátních 3D brýlí, které operátor svým zákazníkům zdarma rozesílá.

Zákazníkům je k dispozici samoinstalační balíček, který obsahuje podrobný a srozumitelný návod, jak službu aktivovat a veškeré příslušenství, nutné k instalaci. Zájemce si, dle zmiňovaného návodu, může službu digitální televizi O2 TV zprovoznit sám a nemusí čekat na odbornou instalaci (samoinstalační balíček si v současné době objednává více než 40 % nových zákazníků).

„Velice nás těší mimořádný zájem o naší službu O2TV jak u stávajících, tak i nových zákazníků. Společně s naším nedávným navýšením rychlosti u služby aDSL tak zákazníkům přinášíme bleskový internet, televizi ve vysoké digitální kvalitě a uživatelsky příjemné ovládání mnoha kanálů a volbu filmů. Služba tak demonstruje, že pevná linka již není jen synonymem pro hlasové služby, ale současně svým zákazníkům dnes již přináší více než 400 nepřehlédnutelných titulů ve Videotéce a široký výběr televizních kanálů a rozhlasových stanic,“ uvedl Andrei Torriani, marketingový ředitel společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Filmové hity O2 TV Videotéky v květnu 2007:

  • Klik - život na dálkové ovládání
  • Umění musí bolet
  • V tom domě straší

Více informací o O2TV najdete na stránkách operátora.

Diskuze (11) Další článek: Coca-Cola nabízí pomerančový obsah pro mobil

Témata článku: , , Zak, Zákaz, Warner Bros