Ochutnejte zdarma služby od T-Mobilu

Snad pod tíhou negativních reakcí svých uživatelů na nedávné zdražení připravil T-Mobile akci, kterou nazval gurmánskými týdny. Nenechejte se ale zmást názvem, váš operátor vám nebude mazat med kolem úst či připravovat skvělé kulinářské lahůdky. Vše, co pro vás připravil, je ochutnávka některých jeho služeb.

Ochutnávka služeb začala v pondělí šestého ledna letošního roku a ukončena bude za déle než měsíc - 16. února. V  rámci gurmánských týdnů můžete zdarma využívat vybrané služby T-Mobile. Od 6. do 19. ledna se můžete anonymně bavit prostřednictvím SMS Chatu, od 20. ledna do 2. února jsou zdarma loga, zvonění a obrázkové textovky a od třetího do šestnáctého února vám najde nejbližší objekt služba Navigator.

T-Mobile SMS Chat (6. 1.–19. 1. 2003)

Díky službě SMS Chat můžete zdarma diskutovat o tom, co vás zajímá prostřednictvím mobilního telefonu. Stačí se zaregistrovat, tj. zvolit si přezdívku a spolu s  údajem o pohlaví zaslat jako SMS příkaz na číslo 5555 ve tvaru začínajícím tečkou .JA_<přezdívka>_<M/Z>_[podpis], například .JA HONZA M MOBILNI MANIAK. Poté se již můžete přihlásit do některé z  místností odesláním SMS na číslo 5555 ve tvaru .P_[místnost], například .P POKEC. Samotné příspěvky do zvolené místnosti se zasílají opět na číslo 5555, ve tvaru [#místnost]_[text], například #POKEC AHOJ VSICHNI, CO DELATE? Všichni, kdo jsou v  dané místnosti přihlášeni, obdrží zaslaný příspěvek na svůj mobilní telefon jako SMS.

V  rámci gurmánských týdnů neplatíte při využívání služby SMS Chat za odeslané ani přijaté textovky.

T-Mobile Loga a zvonění (20. 1.–2. 2. 2003)

Ochutnávku připravila také služba Loga a zvonění na portálu t-zones. Stačí zvolit z  nabízených motivů a pro jeho objednání zaslat SMS se zkratkou uvedenou pod příslušným motivem na číslo 5005; například pro objednání loga „Sloni“ na telefon Nokia musíte odeslat textovku ve tvaru LOGO SLONI. Motivy je také možné zasílat jako dárek přátelům a známým – v  tomto případě je třeba za text zprávy zadat ještě mezeru a telefonní číslo známého v  mezinárodním formátu (například LOGO SLONI +420 603123456). Loga, zvonění, obrázky a obrázkové motivy lze kromě textovkou objednávat také přes WAP nebo internet na portálu www.t-zones.cz.

Při objednání pomocí SMS platíte za objednací SMS zprávu dle vašeho tarifu, při objednání prostřednictvím wapového portálu platíte za připojení přes WAP dle vašeho tarifu.

T-Mobile Navigator (3. 2.–16. 2. 2003)

Poslední služba Navigator pomůže najít například nejbližší restauraci. V  menu telefonu si můžete vybrat položku Navigator > Služby > Restaurace a zadáte počet odpovědí (adres), které chcete obdržet. Navigator sám vyhledá okolní objekty, aniž by bylo třeba zadávat aktuální polohu, a zašle vám je prostřednictvím textové zprávy. Tato odpověď bude obsahovat adresu vyhledaného objektu, telefonní číslo, otvírací dobu, popřípadě další užitečné informace. Prostřednictvím Navigatoru je možné najít celou řadu objektů nacházejících se v  blízkém okolí uživatele – například bankomat, kino, klub, sjezdovku či zajímavá místa v  okolí.

V rámci gurmánských týdnů neplatíte při využívání služby Navigator za přijaté odpovědi, odeslané SMS jsou účtovány dle vašeho tarifu.

Diskuze (33) Další článek: Bavte (se) mobilem

Témata článku: , , , T Mobil, Žďár, Mobil, MOBI, T - Mobil