OnePlus Watch se ještě nezačaly prodávat, ale už dostaly důležitou aktualizaci

První chytré hodinky od OnePlus zamíří do obchodů až 26. dubna. Než se dostanou k prvním majitelům, budou o něco lepší, než jak vyplývalo z úvodních recenzí. Čínská společnost totiž připravila větší aktualizaci opravující chyby a vylepšující některé funkce.

Aktualizace nejprve zamíří do USA a Kanady, posléze do ostatních zemí. Výrobce slibuje přesnější GPS i záznam chůze a běhu. Optimalizoval měření tepu, gesto pro rozsvícení displeje i systém notifikací. Celkově by se pak měla zvýšit stabilita systému.

Firma už také prozradila, na co se těšit příště. OnePlus Watch budou podporovat další jazyky (němčinu, italštinu, španělštinu a polštinu) a 12hodinový formát času. Přibyde funkce AOD pro permanentní zobrazení času, dálková spoušť foťák pro mobily s Androidem 6+ a výrobce aktivuje všech více než 110 režimů cvičení.

OnePlus Watch se budou prodávat za 159 eur (4200 Kč). Běží na proprietárním systému, vydrží až dva týdny a nabít je půjde za půl hodiny.

Diskuze (5) Další článek: Fotky Google udělají pořádek ve vyfocených dokumentech – přehledně je roztřídí do kategorií

Témata článku: Oneplus, , , , , , , , , , , DOS, Systém, Change, Pro +, OnePlus Watch, Výrobce, Stabilita, Systém notifikací, Watch, Dostal, Dostál,