Oppo | LCD | Oreo

Oppo A3 se 128GB pamětí: výřez v displeji se stává populárním i ve střední třídě

Oppo A3 je nový model střední třídy s cenou kolem sedmi tisíc korun. Oppo A3 má rozměry 156 × 65 × 7,8 mm a hmotnost 159 gramů. Čelní straně dominuje širokoúhlý LCD displej (poměr stran 19:9) s rozlišením Full HD+, jemuž nechybí módní výřez v displeji.

Smartphone je postaven na osmijádrovém čipsetu Helio P60 o taktu 2 GHz s grafickým adaptérem Mali-G72 MP3. Operační paměť (4 GB) je na střední třídu více než dostatečná, to stejné platí i o obřím 128GB úložišti. To si navíc ještě můžete rozšířit microSD kartami. S dostupnou pamětí tedy žádný problém nebude. Baterie bude mít kapacitu 3 400 mAh. Čtečka otisků kupodivu chybí.

Hlavní fotoaparát má rozlišení 16 MPx a clonu f/1.8, osmimegapixelová selfie kamerka má jednodušší optiku s f/2.2. Oppo v telefonu nabízí nejnovější Android 8.1 Oreo, který bude zabalen do grafické nadstavby Color OS. Telefon se bude nabízet v černé, stříbrné, růžové a červené, zadní straně bude dominovat diamantový vzor. Cena Oppo A3 se má pohybovat kolo 274 EUR, tj. okolo necelých sedmi tisíc korun.

Diamantový vzor zadní krytu má i speciální edice nedávného Oppo F7:

Zdroj: Oppo

Diskuze (4) Další článek: Huawei nemá štěstí na ambasadory. Představitelka Wonder Woman píše chválu na čínskou značku ze svého iPhonu

Témata článku: Oppo, , , , , , , , , , , , ? Displej, Telefon, Speciální edice, Nový model, Euro, Rozlišení full, Dostupná paměť, Full HD +, Pop, Zadní strana, Karta MicroSD, Str, Cenová relace,