Oppo Reno Ace dostalo Snapdragon 855+, 90Hz displej a 65W nabíjení SuperVOOC

Oppo včera představilo svůj nový přídavek v řadě Reno. Smartphone Oppo Reno Ace má zřejmě vše, co byste očekávali od novodobého vlajkového telefonu. Výkon obstarává Snapdragon 855+, focení má na starost čtyřnásobný fotoaparát, displej se pyšní obnovovací frekvencí 90 Hz, a pak je tu ještě superrychlé 65W nabíjení. Přes kabel dobijete 4 000mAh baterii v telefonu z nuly na sto za necelých 30 minut!

Oppo Reno Ace se pyšní 65W nabíjením SuperVOOC:

AMOLED displej s rozlišení FHD+ nabízí úhlopříčku 6 a půl palce a obnovovací frekvenci 90 Hz, v kapkovitém výřezu najdeme 16MPx selfie kamerku. Přímo pod displej byla zabudována i optická čtečka otisků prstů, nedílnou součástí čelní strany je i dvojice stereoreproduktorů. Na zádech je připravena hned čtveřice fotoaparátů. Hlavní 48MPx snímač Sony IMX568 doplňuje 13MPx teleobjektiv s 5× hybridním zoomem, 8MPx ultraširokoúhlý objektiv a 2MPx monochromatický snímač.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Oppo Reno Ace bude k dostání v modré, fialové a ve speciální edici Gundam

Výkon telefonu dodává Snapdragon 855+ a to s až 12GB operační pamětí a až 256GB úložištěm typu UFS 3.0. Do hardwarového návrhu telefonu přidalo Oppo i širší heatpipe, která má při hraní a náročnějších výpočetních operacích z čipsetu efektivněji odvádět nahromaděné teplo. V rámci konektivity nechybí 3,5mm jack, NFC ani dvoupásmová GPS. Uvnitř smartphonu běží Android 10 s grafickou nadstavbou ColorOS 6.1 od Oppa. Mimo základní fialové a modré barevné varianty bude k dostání i speciální výroční edice Gundam.

Do prodeje půjde i tato speciální herní edice Gundam:

Základní 8/128GB varianta bude po přepočtu vycházet na 9 900 Kč, nejvybavenější 12/256GB verze vyjde na 12 500 Kč. Prodeje jsou v současné době potvrzeny jen v domovské Číně.

Diskuze (9) Další článek: Jak fotí Huawei Mate 30 Pro

Témata článku: Oppo, , , , , , , , , , , , , Displej, ColorOS, DOS, Telefon, Edice, Dostal, Dostál, Sup, Šup, Snímač, Super +, ? Displej,