Oskamarádi: od listopadu už platíte

Jsou to již téměř dva měsíce, co Oskar představil novou službu pro své tarifní zákazníky. Oskamarádů můžete mít až pět a můžete jim volat o poznání levněji. Ale – od prvního listopadu již nebude nastavení této služby zdarma. Kolik to tedy bude stát?

Malý Pekař Chytil Tvrdý Koblížek

Ale začněme od začátku. Službu Oskamarádi – jak jistě víte – si mohou aktivovat pouze majitelé Oskarových tarifních programů Volám Málo, Volám Často a Volám Stále. Majitelé tzv. výherních tarifů (Slyším Vás a Dohoda s Oskarem) jsou z této služby vyloučeni. Stejně nelze tuto službu použít ani na Oskartách.

Vše funguje tak, že si v Oskarově samoobsluze nebo na Oskarlince zvolíte až pět Oskarových čísel, na které budete volat o korunu bez daně levněji a levnější jsou též textovky – 77 haléřů je jistě příjemná částka.

Službu Oskamarádi si můžete do 31. října aktivovat zdarma a poté se bude zpoplatňovat. Přestože při uvedení této služby jsme doufali, že zůstane neplacenou i nadále, naše očekávání se nevyplnilo. Zjistili jsme, kolik od prvního listopadu zaplatíte za aktivaci Oskarových kamarádů i kolik budete platit za změnu každého z čísel.

Od prvního jinak:

  • za aktivaci služby v Oskarově internetové nebo hlasové samoobsluze zaplatíte 100 korun,
  • za aktivaci služby prostřednictvím operátorky zaplatíte 200 korun,
  • změna každého ze zvýhodněných čísel prostřednictvím operátora bude za 20 korun za hovor (můžete si změnit klidně i více čísel při jednom zavolání),
  • změna každého ze zvýhodněných čísel prostřednictvím samoobsluhy bude zdarma.

Chytrý Oskar Nemalý Peníz Vydělá

Co dodat závěrem? Snad jen informaci, že všechny tyto částky budou započteny do aktuálního měsíčního vyúčtování. Přestože je služba Oskamarádi docela výhodná – zejména textovky za 77 haléřů se skutečně vyplatí – jsou ceny za změny a aktivaci poměrně vysoké. Vždyť za dvě stovky, které takto utratíte za aktivaci, můžete odeslat téměř 250 textovek. Proto neváhejte a aktivujte si Oskamarády do konce tohoto měsíce.

Poznámka: U Twist a Paegas Nej platíte za jednu změnu sto korun (první nastavení je zdarma), Oskar tedy není zase až tak drahý.

 

Diskuze (59) Další článek: C35/S35Expl - prozkoumejte svůj Siemens!

Témata článku: , , Listopad, Výherní tarif, PLA, Paegas Nej, Plát,