Oskar koupil prodejny Phone House

Jistě si vzpomínáte na dobu, kdy u nás Oskar začínal a tlačil ceny dolů jak se dalo, aby mezi zaběhlou konkurencí prorazil. Z toho důvodu hned slíbil, že své produkty bude prodávat pouze prostřednictvím internetu a po telefonu. Brzy však zjistil, že se bez kamenných prodejen neobejde.

Pořídit si Oskarovy služby bude brzy ještě o něco jednodušší než dosud. Zástupci Oskara se v pátek večer dohodli s vlastníky společnosti Phone House na jejím převzetí. Prodejny, které firma provozuje, budou prozatím fungovat pod stávající značkou Phone House. Během několika měsíců se však promění ve standardní Oskarovy obchody.

„Ačkoliv si mnoho lidí objednává Oskarovy služby prostřednictvím internetové samoobsluhy nebo telefonicky přes OskarKontakt, stále je hodně zákazníků, kteří dávají přednost osobnímu kontaktu. Pro ty má nyní Oskar nová místa, kde mohou zakoupit jeho služby, nebo se o nich informovat. Usilovně pracujeme na tom, aby měli lidé, kteří se rozhodou pro Oskara ten nejvyšší komfort,“ vysvětluje Karla D. Stephens a dodává: „Navíc se blíží Vánoce, takže čekáme nápor lidí, kteří si poběží pro telefon na poslední chvíli.“

The Phone House s.r.o. v současné době provozuje 12 obchodů s mobilními telefony po celé České republice a má zhruba 50 zaměstnanců.

Připomeňme ještě, že mimo to Oskar mění vzhled svých stávajících prodejen.

Diskuze (56) Další článek: Wapchat: spojení mobilního a internetového chatu

Témata článku: , Prodej, Phone, Pro +, Oskar