Oskar: MMS uvedeme v pravou chvíli!

Zatímco Eurotel a T-Mobile již multimediální zprávy podporují, Oskar se zavedením této mocně propagované služby nespěchá. Zajímá vás, jakou budoucnost mají ememesky u Oskara? Položili jsme našemu nejmladšímu operátorovi několik otázek.

Eurotel a T-Mobile nás v poslední době svými rozsáhlými reklamními kampaněmi přesvědčují, že MMS jsou budoucností mobilní komunikace, a že je ta pravá chvíle investovat (nemalou částku) do nového mobilního telefonu. Na této scéně je tím černým vzadu Oskar. Nedalo nám to a zeptali jsme se našeho nejmladšího operátora na budoucnost multimediálních zpráv v jeho síti:

1) První otázka se nabízí sama: Kdy se u Oskara chystá spuštění MMS?

Oskar připravuje uvedení MMS v roce 2003. Zatím ještě pořád platí, že nyní dostupná technologie MMS má své dětské nemoci a nejsou dostupné mobily v jednotlivých cenových pásmech. MMS chceme nabídnou ve chvíli, kdy na trhu bude skutečná poptávka a služba i MMS mobil bude dostupný šíršímu spektru zákazníků než nyní.  

2) Nemáte obavy z toho, že vám oba operátoři s ememeskami „utečnou“?

Oskar nespouští služby z PR důvodu, ale ve chvíli, kdy jsou dostupné a výhodné pro zákazníka. Bude ještě nejakou dobu trvat než trh přijde k MMS. Pořád ještě platí, že není dostatečné množství telefonů podporující MMS a jejich prodejní ceny jsou pro většinu zákazníků příliš vysoké. 

3) Podpoříte spuštění multimediálních zpráv stejně rozsáhlou kampaní, jakou můžeme pozorovat v dnešních dnech u Eurotelu či T-Mobilu? Myslíte si, že oba operátoři této fázi vývoje investují do propagace MMS v  rozumně?

Podrobnosti představíme ve správný čas. Zda jsou investice do kampaně vynaloženy rozumně je otázka spíše pro naší konkurenci.

4) Dle mého názoru mohou reklamní kampaně konkurence Oskarovi v rozjezdu MMS pomoci. Svou službu uvedete ve chvíli, kdy budou běžní uživatelé o MMS dostatečně informováni. Souhlasíte?

Souhlasíme.

5) Jednáte již s Eurotelem či T-Mobilem o propojovacích poplatcích? Bude si moci váš zákazník poslat multimediální textovku na mobilní telefon jiného operátora hned po uvedení služby?

Jedná se o obchodní vztahy mezi operátory, a proto nemůžeme uvést bližší podrobnosti.   

6) Zpřístupníte multimediální zprávy i pro uživatele Oskarty?

Vyčkejte prosím do uvedení služby.

7) Všichni netrpělivě očekávají, jakou cenu za multimediální zprávu Oskar nabídne. Máte již  ohledně cen rozhodnuto? Budete – podobně jako konkurence – účtovat rozdílné ceny v závislosti na datové objemnosti zprávy?

Opět musíte vyčkat do uvedení služby.

V pravý čas!

Oskar má pravdu v tom, že je v této chvíli velmi omezená dostupnost mobilních telefonů podporujících multimediální zprávy; a bohužel si zatím pro sebe nechává i podrobné informace. Do konce roku se na trhu objeví několik zajímavých mobilních telefonů s podporou MMS, doufejme tedy, že nás svými "MMS službami" Oskar potěší co nejdříve.

Diskuze (110) Další článek: Nová hra: vyzvěte soupeře na Duel!

Témata článku: , , MMS, Oskar, Omezená dostupnost, Pravá chvíle,