Oskar nabízí výběr telefonního čísla s předčíslím 0777 zdarma

Oskar od 2. května do 30. června nabízí výběr telefonního čísla pro paušální tarify zdarma. Paušální tarify začínají atraktivní číselnou řadou 0777. Ušetříte tak docela dost peněz.
Tisková zpráva: Oskar od 2. května do 30. června nabízí výběr telefonního čísla pro paušální tarify zdarma. Paušální tarify začínají atraktivní číselnou řadou 0777. Ušetříte tak docela dost peněz.

Součástí této omezené nabídky je i možnost zvýhodněného výběru tzv. zlatých čísel o 40 procent levněji, tedy za tři tisíce korun. Zlatá čísla představují omezené množství exkluzivních kombinací. Bližší informace včetně možnosti objednání jsou k dispozici na OskarKontakt 0800 177 117.

Oskarovi zákazníci tradičně poptávají možnost výběru čísla zdarma. Zde jsou nejčastější způsoby, jak si zákazníci volí svá čísla:

  • číslo jako u jiného operátora,
  • číslo podle data narození,
  • číslo podobné poznávací značce,
  • číslo připomínající adresu domů,
  • číslo zvolené podle přezdívky.

Novým trendem se mezi zákazníky stává volba čísla odpovídajícího přezdívce nebo jinak snadno zapamatovatelného slova. Toto slovo je pak jednoduše představitelné na klávesnici mobilu - čísla odpovídající písmenům. Např. písmenům abc odpovídá číslice 2, pqrs odpovídá 7 atd. Vzhledem k tomu, že čísla mobilních telefonů jsou šestimístná, je třeba zvolit šestimístnou přezdívku. Např. číslo odvozené od jména Simona bude mít tvar 746662. Je-li písmen jen pět, je možno si pomoci číslicí. Např. číslo odvozeno z Oskara: Oskar 7 - 675277.

Ve světě je tato forma výběru čísla tak populární, že i společnosti inzerující kontakt na bezplatné linky namísto čísla uvádí pouze zkratku či slovo.

Diskuze (39) Další článek: Zkušenosti: Siemens SL45 z pohledu ženy

Témata článku: , , , Telefon, Výběr, Pře, Oskar, Předčíslí, Žďár,