Oskar něco chystá?

Všechno nasvědčuje tomu, že by Oskar mohl připravovat nový tarifní program. Nic ale není jisté, jen to, že všechno může být nakonec úplně jinak.

Tento článek je sice hodně spekulativní, nicméně veškeré dostupné indicie nasvědčují tomu, že na nás Oskar něco chystá. Nejprve se změnil web, o čemž jsme již informovali dříve. Nejenže na titulní straně přibyly obrázky, které se velmi okatě opírají do konkurenčních operátorů, ale byly také učiněny změny k lepšímu co se dostupnosti jednotlivých služeb týče, zrychlilo se i načítání a web je lépe vidět v prohlížečích jako Opera nebo Mozilla. Jednoznačně změna k lepšímu.

Další zvláštností je nová reklamní kampaň na billboardech, kde leží chlap v síťovce či někdo chytá ryby a slogan říká „Co vidíte?“ Dal bych ruku do ohně za to, že tato kampaň patří právě Oskarovi. Že by se chystaly nové služby? Nové tarifní programy? Zlevnění? Zdražení? Těžko říct. Tipuju ale, že nejpozději do konce dubna budeme chytřejší. Doplněno 9.00: Tato kampaň Co vidíte? se týká novinek, které byly představeny na včerejší tiskové konferenci. Nejedná se tedy o kampaň k nové tarifnímu programu ani ke změně těch současných.

Poslední indicií je několik e-mailů od čtenářů MobilManie, kteří avizují změnu v tarifech a píší, že zhruba za 14 dní Oskar nabídne užovatelům nový tarif, který by měl údajně ležet někde mezi Volám Málo a Volám Často, kde určitě sami cítíte určitou „díru“. Tarifní programy jsou dnes až na drobné úpravy stejné jako při spuštění Oskarovy sítě na začátku roku 2000, dva roky zůstávají paušály Oskara téměř beze změn. Přichází snad právě nyní čas obměny? Jen připomínám, že Eurotel a Paegas mění tarify daleko častěji...

Doplněno 9.00: Právě mi volal Igor Přerovský, tiskový mluvčí Oskara, který mne ujistil, že se žádný nový tarif zatím nechystá. No uvidíme...

Zatím tedy v redakci nevíme, co Oskar chystá, nejistot je příliš mnoho a oficiální zdroje Oskara samozřejmě budou mlčet i po vydání tohoto článku. Takže pánové a dámy, nechme se překvapit a diskutujme.

Poznámka: Za normálních okolností by se tento spekulativní článek na MobilManii neobjevil, ale podezřelých souher náhod je příliš mnoho. Proto nám snad odpustíte, když Oskar nakonec žádný nový tarif nepředstaví.

Diskuze (54) Další článek: Oskarta jen za stovku!

Témata článku: , , Covid, Oskar, NEC,