Oskar rozdává bonusy k tarifům nové generace

Pokud si u Oskara pořídíte jeden z trojice tarifů Řekni mi, Povídej nebo Nezavěšuj, máte možnost vybrat si z nabídky speciálních bonusů. Zdarma můžete mít SMS zprávy, WAP, loga, hry a další služby.

S novým tarifem textovky zdarma

Pokud si od včerejšího dne pořídíte jeden z tarifů nové generace (Řekni mi, Povídej a Nezavěšuj), Oskar poskytuje speciálny bonusy. Ty se skládají z jednotlivých balíčků, které obsahují jak volné textovky, tak volné minuty na WAP či zábavní prvky jako loga, melodie a obrázky. Bonus lze využít i u SMS her a služby SMS Info. Čím vyšší tarif si pořídíte, tím déle můžete balíček využívat.

Prakticky to funguje asi takto. Stačí zavolat na bezplatnou linku OskarKontakt na číslo 800 777 777 nebo navštívit jednu z Oskarových prodejen a objednat si jeden z trojice tarifů - Řekni mi, Povídej nebo Nezavěšuj. U každého z nich je doba použivání balíčků různě dlouhá. U tarifu Řekni mi je to tři měsíce, u Povídej šest měsíců, u Nezavěšuj je nabídka nejlákavější - bonus lze využívat celý rok. Teď už jen stačí zvolit si svůj balíček podle toho, jaké služby nejčastěji využíváte. Pokud posíláte hodně SMS zprávy, právě pro vás je určen balíček Moje SMS. Ten nabízí měsíčně 100 volných textovek. Podle zvoleného tarifu lze tedy celkem získat 300, 600 nebo 1200 SMS zpráv.

Různé balíčky, různé možnosti

Balíček Moje SMS lze využívat pouze samostatně, u dalších balíčků (Můj WAP, Moje loga, melodie a obrázky, Moje SMS Info, Moje SMS Hry) si můžete zvolit kombinaci dvou. Volné služby můžete začít využívat od začátku prvního zúčtovacího období. O ukončení platnosti daného balíčku bude každý uživatel upozorněn pomocí textové zprávy. Speciální bonus nelze kombinovat s pořízením telefonu od Oskara za zvýhodněnou cenu. Jejich aktuální červencové ceny najdete mimochodem v tomto článku. Přehled balíčků s jejich obsahem a limity naleznete níže v přehledné tabulce.

Balíček Počet volných
jednotek / měsíc
Řekni mi
(3 měsíce)
Povídej
(6 měsíců)
Nezavěšuj
(12 měsíců)
Moje SMS 100 SMS 300 SMS 600 SMS 1200 SMS
Můj WAP  40 min. 2 hod. 4 hod. 8 hod.
Moje loga, melodie a hry 5 ks 15 ks 30 ks 60 ks
Moje SMS Info  25 SMS 75 SMS 150 SMS 300 SMS 
Moje SMS Hry  30 SMS 90 SMS 180 SMS 360 SMS 
Poznámka: Zvolit si můžete pouze jeden balíček Moje SMS a nebo jakoukoli kombinaci
dvou balíčků: Můj WAP; Moje Loga, melodie a obrázky; Moje SMS Info a Moje SMS Hry.

SIM Plus karta za polovic

Oskar připravil ještě jedno zvýhodnění. Pro všechny nové zákazníky s Tarify nové generace snížil cenu aktivace SIM karty Plus na poloviční cenu, která činí sto padesát korun včetně DPH. Tato karta je zaměřena zejména na balík informačních a zábavních služeb. Více informací o tomto produktu naleznete zde.

Diskuze (78) Další článek: Eurotel nabízí aktivaci za pouhou korunu

Témata článku: , , , Tarif, Oskar, Gen, Nov, Generace,