Oskar spouští velkou SMS hru o super telefony

SMS Mise je nová sci-fi hra v rámci programu OskarZóna. Nejlepší hráči si mohou vybrat mobil dle vlastního výběru. Komu by se nelíbil třeba nový Sony Ericsson T610, Siemens S55, Nokia 3650 a další ceny.

Po SMS Trefě přichází další hra, která vznikla v rámci partnerského programu OskarZóna. Pro Oskara ji vytvořila brněnská společnost Axima (provozovatel serveru www.mojelogo.cz), které též zodpovídá za její provoz.

Vzhůru na misi budoucnosti

Hra se jmenuje SMS Mise (www.smsmise.cz) a svým charakterem spadá do žánru sci-fi. Pomocí SMS zpráv ovládáte průzkumného robota na planetě XB738. Vašim úkolem je vypátrat členy ztracené expedice, získat od nich startovací-návratový kód a vrátit se zpět k materské lodi. K dálkovému ovládání robota je potřeba kromě mobilu se SIM kartou Oskara také počítač připojený k internetu. Právě v okně internetového prohlížeče můžete sledovat stav robota pomocí on-line terminálu.

   
Pro přihlášení je potřeba znát kromě tel. čísla rovněž PIN kód --- Hra se ovládá pomocí SMS zpráv a sleduje na on-line terminálu

Speciální příkazy pro ovládání robota se posílají na číslo 38038, předtím je ale nutné přihlášení, při kterém obdržíte speciální PIN kód. To se provede odesláním slova "MISE" na číslo 38038. Pro vyzvednutí je třeba se ještě registrovat, a to zasláním textovky (opět na číslo 38038) ve tvaru "REG jmeno prijmeni ulice cislo mesto psc". Registraci však můžete provést kdykoli v průběhu soutěže, tudíž se tím na začátku nemusíte vůbec zabývat.

Jak hra probíhá?

Soutěž probíha v několika kolech. Celkový počet kol stanoví pořadatel, jejich minimální počet je 4. Jednotlivá kola probíhají vždy od prvního do posledního dne měsíce. Prvním soutěžním měsícem je právě červen 2003. První kolo hry začalo včera. Připojit se však můžete kdykoli. Odeslání jedné SMS zprávy je zpoplatněno částkou 1,90 Kč (včetně DPH), všechny příchozí SMS jsou zdarma.

Ceny se vyhlašují vždy po prvním kole. Vždy první a druhý nejúspěšnější hráč v každém měsíci si může sám vybrat mobil, který chce získat. Třetí až třicátý hráč získává automaticky cenu, odpovídající pořadí v aktuálním kole. K sestavení žebříčků hráčů, který určuje konečné pořadí v kole, dochází automaticky poslední kalendářní den v měsíci 23:59 hod. Žebříček je sestavován i v případě, že se žádnému hráči nepodaří úspěšně dokončit hru. Pořadí je určeno podle dosaženého úspěchu ve hře, který se měří počtem zachráněných členů expedice, počtem získaných částí startovacího-návratového kódu a počtem nalezených fragmentů mapy.

Hraje se o hodnotné ceny

O co se tedy hraje? Ve hře je celkem 30 cen. První cenu reprezentují velmi vybavené telefony, konkrétně jde o tyto modely: Nokia 6610, Nokia 7210, Nokia 5100, Nokia 6100, Nokia 3650, Sony Ericsson T610, Siemens S55 a Siemens CL50. Obsahem druhé ceny jsou mobily Nokia 3510i, Nokia 5210, Siemens S45i a Sony Ericsson T300 s foťáčkem. Třetí až čtrnáctou cenou jsou dobíjecí kupóny :-) mojelogo, patnáctou až třicátou cenou dárky od Oskara (brýle, skleničky, pera, náramky, klíčenky).

Tak co vy na to? Půjdete do této interaktivní hry? Zpracování je opravdu zajímavé, mně osobně však připadají dvě koruny za jeden pohyb robota docela dost. Pokud tedy chcete hrát naplno, náklady budou docela vysoké. SMS Misi jsem ale zkoušel pouze chvíli, určitě se najde spousta šikovnějších hráčů, kteří budou hrát efektivněji než já. Vyhrát vás ovšem každý měsíc může jen třícet, takže pokud máte zálusk na jeden z telefonů, pospěšte si. Podrobnější informace naleznete na www.smsmise.cz.

Diskuze (33) Další článek: Nejrychlejší mobily Siemens naleznete ve speciální edici

Témata článku: , , , , Nokia 3510i, Nokia 3650, Nokia 5100, Nokia 5210, Nokia 6100, Nokia 6610, Nokia 7210, Nokia 7210 Supernova, Siemens CL50, Siemens S45i, Siemens S55, Sony Ericsson T300, Sony Ericsson T610, Telefon, Super +, Super, Oskar, Speciální pin, Šup, Sup,