Oskarovy paušály budou o víkendech volat zdarma

Oskar po napůl bezedných Oskartách připravuje vánoční akci i pro zákazníky s paušálními programy. Za určitých podmínek budou moci ve vlastní síti volat o víkendech úplně zadarmo.

Oskar by měl podle našich zdrojů příští týden představit novou nabídku určenou novým zákazníkům, kteří si u něj pořídí některý z vybraných paušálních programů.

O víkendu zadarmo

Nabídka se týká tarifů nové generace Řekni mi, Povídej a Nezavěšuj. V prodejně si budete moci vybrat, jestli složíte standardní volací zálohu a vše bude stejné jako dřív, nebo jestli operátorovi zaplatíte šest měsíčních paušálních poplatků předem. V takovém případě dostanete od Oskara dárek: volání o víkendu ve vlastní síti úplně zadarmo; konkrétně mezi 18. hodinou v pátek až 8. hodinou ranní v pondělí.

Pro jednotlivé tarifní programy je tedy třeba složit následující částky:

  • Řekni mi: 1 575 Kč
  • Povídej: 3 780 Kč
  • Nezavěšuj: 6 300 Kč
  • Tarifů Odepiš a Mezi námi se tato nabídka netýká

Volání zdarma nebude věčné jako u Speciální edice Oskarty, časové omezení bude záviset na typu tarifu, který si vyberete. Nejdéle - dvanáct měsíců - budete o víkendu volat zdarma s tarifem Nezavěšuj, devět měsíců je vyhrazeno tarifu Povídej a s programem Řekni mi si budete užívat půl roku. Této výhody budete moci využít jen tehdy, pokud si tarif pořídíte do konce ledna.

Je to dobrá nabídka?

Bezesporu; jen za to, že zaplatíte Oskarovi předem, máte volání o víkendu zdarma. Je to něco jako předplacená karta, jen s tím rozdílem, že se nemusíte o víkendech starat o délku hovoru do vlastní sítě.

Diskuze (166) Další článek: Dell Axim X5: Pocket PC zajímavé nejen svou cenou

Témata článku: , , , , Víkend, Následující část, Paus, Žďár, Oskar, Volat,