Ozaki: i rouhači mají svoji Bibli (a v ní iPad)

Designéři firmy Ozaki asi jedou na něčem hodně silném! Jejich kryty na mobily a tablety mají podobu Bible svaté, biometrického pasu, slovníku apod.

Krytům na mobily/tablety se na MobilManii příliš nevěnujeme, ale příchod tchajwanské značky Ozaki na český trh (tisková zpráva) si naši pozornost vysloužil. Vedle kvalitního designu několika řad pro mobilní zařízení značky Apple, ale také Samsung a HTC je to hlavně kvůli neotřelým nápadům. No řekněte sami – už jste viděli obal na tablet v podobě Bible svaté? Nebo cestovní pas, do kterého se schová mobil? Mají také slovník, zpěvník a další vychytávky, jen si projděte záložku Products na ozakiverse.com.

Klepněte pro větší obrázek 

Reliéfní nápis a zlatý kříž nikoho nenechají na pochybách. Tohle je Bible! Až na to, že místo slova Božího je uvnitř dílo Stevovo (tedy v našem případě iPad mini). Jestli chcete pouzdro, které si zaručeně získá pozornost, tohle je náš tip – na kolezích v redakci to fungovalo spolehlivě. Trochu mě zklamal snad jen použitý materiál, který si na kůži pouze hraje – za cenu 1 280 Kč už to mohla být pravá useň. Pouzdro se jmenuje O!coat-Wisdom.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Je ještě někdo na pochybách? Tohle je Bible! ...skoro.
Zavřenou ji drží magnety.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
iPad mini zrovna v redakci nemáme, ale představu si uděláte – Bible poslouží i jako stojánek.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Ke krytu dostanete také stylus.

Nafotili jsme pro vás také pouzdro na Samsung Galaxy S4 v podobě cestovního pasu. Jmenuje se O!coat-Worldpass a v nabídce jsou USA, Korea, Čína, velká Británie, Francie, Švédsko, Švýcarsko, Německo, Japonsko, Rusko a Spojené arabské emiráty. Na Českou republiku se bohužel nedostalo ;-)

Klepněte pro větší obrázek 
"Pas, prosím. Ne, ten s telefonem si nechte, já potřebuji ten skutečný."
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Nechybí nic – ani biometrická značka přímo pod nápisem United States of America.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Takhle je mobil uvnitř uchycený, můžete i fotit.

Většinu nabídky tvoří konvenčněji vyhlížející pouzdra, jako třeba tohle červené O!coat-Aim. Ani tohle není kůže, přesto by se vám jemňoučký materiál mohl líbit. Výhodou je, že je pouzdro velmi tenké, takže ze štíhlého iPhonu 5 neudělají bachratou měchuřinu. Aim přijde na nemalých 909 Kč.

Klepněte pro větší obrázek 
Růžová, šedá, hnědá, černá, bílá, cihlová a béžová. To jsou barvy, které v portfoliu doplňují vyfocenou červenou.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Flip drží v zavřeném stavu magnety

Také Aim trpí typickým neduhem pouzder téhle konstrukce. Jakmile při telefonování přehnete přední flip dozadu, zakryjete sekundární mikrofon a druhá strana vás uslyší jako z hrnce. Řešení je jednoduché – volejte s otevřeným flipem. To pro změnu vypadá trochu divně.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Za tuhle tenkou eleganci zaplatíte penězi a komplikací při telefonování
Klepněte pro větší obrázek
Do zadní kapsičky se vejde kreditní karta

Máte zájem? Značka Ozaki se na našem trhu teprve rozkoukává, ale pouzdra už se koupit dají. Hledejte v iStylu a u dalších Apple prodejců, nebo na internetu na cenových srovnávačích.

Diskuze (11) Další článek: Samsung: „Když vy zlatý iPhone 5s, tak my zlatý Galaxy S4“

Témata článku: , Apple iPad mini, Apple iPad mini (2. generace), Apple iPad mini (2. generace) 128GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 128GB Wi-Fi, Apple iPad mini (2. generace) 16GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 32GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 32GB Wi-Fi, Apple iPad mini (2. generace) 64GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 64GB Wi-Fi, Apple iPad mini 16GB 3G, Apple iPad mini 3, Apple iPad mini 3 128GB LTE, Apple iPad mini 3 128GB Wi-Fi, Apple iPad mini 3 16GB LTE, Apple iPad mini 3 64GB LTE, Apple iPad mini 3 64GB Wi-Fi, Apple iPad mini 32GB 3G, Apple iPad mini 32GB Wi-Fi, Apple iPad mini 4, Apple iPad mini 4 128GB LTE, Apple iPad mini 4 128GB Wi-Fi, Apple iPad mini 4 16GB LTE, Apple iPad mini 4 64GB LTE, Apple iPad mini 4 64GB Wi-Fi