Panzer Panic a cvičení draci (mobilní hry)

Zahrajte si škrtanou válku bez papíru, jen s pomocí mobilu. Ochočte a vycvičte si svého vlastního draka podle známého animovaného filmu.

Vyzkoušejte zábavné mobilní hry a odreagujte se při hraní těchto titulů: bitevní střílečku Panzer Panic, dobrodružnou akční hru How to Train Your Dragon podle stejnojmenného animovaného filimu, puzzle s motorkářskou tematikou Custom Choppers a speciální svatební aplikaci Wedding Clock. Hry podporuje většina v současnosti prodávaných i starších telefonů. Pokud si nejste jisti, zda je vybraná hra určena pro váš typ mobilu, ověřte si tuto skutečnost podle návodu v závěru článku.

Java hry - recenze - novinky ze světa mobilních her

Autor: Matěj Gause


Panzer Panic

Pamatujete si na doby, kdy jste seděli ve škole a zuřivě čmárali do papíru tanky a letadla, abyste se pak mohutně rozmáchli a jedním dobře mířením švihem vše přeškrtali jako náznak zničení? Přesně na tyhle časy pořád s oblibou vzpomínám a rád bych si je zopakoval. Trochu nostalgie přináší kaňková válka s tanky Panzer Panic od německých Handy Games, vývojářů, kteří stojí například za slavnou strategií Townsmen na mobily.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

V Panzer Panic se dostanete do svízelné situace na papíru, ze kterého se rázem stane bojiště potřísněné kaňkami. Mezi tanky rychle přepínáte, lítáte sem a tam, abyste se zachránili před nepřátelskými obrněnci a když je klid, sbíráte také různé bonusy. Zní to na první pohled jednoduše, ale během zuřivé bitvy se musíte sakra snažit, abyste zasáhli cíl. Nicméně bitvy mají pořádný spád. Panzer Panic vypadá také velmi zajímavě po grafické stránce. Vše je totiž kreslené tužkou a místo dělových koulí střílíte po svých protivnících barevné kaňky. Pokud vám nestačí prostá kampaň, tak máte k dispozici ještě multiplayer.

Panzer Panic (akční, bojová):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HJRTP na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

How to Train Your Dragon

Po dlouhé době tu máme dalšího animáka z produkce veleslavné továrny na pohádky DreamWorks. How to Train Your Dragon je mobilní hra mířená hlavně pro malé děti, takže pokud vaše ratolesti obdivují nádhernou práci animátorů stejnojmenné pohádky, tak jim můžete umocnit už beztak skvělý zážitek z filmu koupí mobilní hry.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Hra sleduje děj filmu, takže v roli mladého vikinga Škyťáka a jeho kamaráda Bezzubky řešíte různé hádanky a prozkoumáváte ostrov Blp, abyste našli a ochočili si svého vlastního draka. Pravá herní nirvána teprve začíná, jakmile jednoho dosnatete. Ve hře pak samozřejmě nechybí ani velkolepý průlet otevřenou oblohou. Škoda jen, že autoři nevěnovali větší pozornost svobodě jako v iPhone verzi a hra je vcelku lineární. Díky How to Train Your Dragon poskládáte další zajímavé střípky z povedeného filmu, který se opravdu povedl a mobilní hra je nedílnou součástí nejen pro malé děti, ale i dospělé.

How to Train Your Dragon (akční, bojová):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HXYTL na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Custom Choppers

Pokud někdo po večerech skládá puzzle a zároveň obdivuje mohutný rachot motorek, je Custom Choppers hra právě pro něj. V jednoduché návykovce se odhalí exkluzivní pohled na jedinečné choppery, které díky tuningu vypadají pěkně nadupaně a každý odkrytý obrázek přináší něco nového.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Jakmile zapadne poslední puzzlík do chybějícího místa, naskytne se vám skutečně nádherný pohled do detailu odhaleného choppera. Pokud máte rádi motorky a rychlou jízdu, tak byste tento titul neměli vynechat. Na svých cestách ho určitě mnohokrát využijete při odpočinku, anebo se prostě jen zasníte nad krásnými motorkami. Kéž bychom jednu měli i my!

Custom Choppers (logická):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HNLHU na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Wedding Clock

Wedding Clock je zábavná aplikace pro všechny, které čeká svatební obřad a následné veselí. Organizace svatby patří mezi vrcholový management. Ostatně, kdo by se také hrnul do manželského svazku, který slouží jen k tomu, aby muži měli v mžiku prázdné peněženky. Wedding Clock vám naštěstí vše zjednoduší. Stačí jen zavřít oči a kliknout na číslo pět, roztočí se nezastavitelné kolo osudu, které vám jednou provždy oznámí datum vaší svatby, a proto v žádném případě tuhle aplikaci nekupujte vaší drahé polovičce. Noční můra? Realita! Stačí zadat jen datum narození vašeho partnera, počet předchozích vztahů a datum je na světě. Pro některé z vás to bude den pohřbu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Wedding Clock (speciální):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HBMQP na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Doplňující informace

Hry jsou v češtině nebo slovenštině, může se ale stát, že pro váš mobil nejsou lokalizovány. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.

Pro zjištění podpory vybraného obsahu vaším telefonem pošlete SMS s textem:

STAHNU[mezera]KOD na číslo 900 09 03 (cena za SMS je 3 Kč)

KOD je pětipísmenný objednací kód a je uveden u každé nabídky. 

Příklad: STAHNU HABCD

Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP, telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.

Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po–Pá 8:00–16:00).


© 2009 ELECTRONIC ARTS INC. ALL RIGHTS RESERVED.

Diskuze (1) Další článek: Týden Mobilně 28: slavíme se Sony Ericssonem

Témata článku: , , , Apple iPhone 4GB, Rachot, Anglická verze, Noční můra, Kaňka, Vrcholový management, Pán, MOBI, Stažená data, Skvělý zážitek, Cvičení, Pan, Obrněnci, Mobil, Můra, Viking, NIR, Paní, Nirvána, Motorkář, Vybraná hra