Patenty vše prozradily. Galaxy Note 9 dostane čtečku otisků zabudovanou v displeji

O tom, že Samsung u připravovaných „es devítek“ ještě nestihne umístit čtečku otisků prstů pod displej, víme již z dřívějších úniků. Duo smartphonů Galaxy S9 a Galaxy S9+ zůstane u čtečky otisků na zadní straně, ovšem s tím rozdílem, že bude tentokrát vycentrovaná. Patenty však prozradily, že se s optickou čtečkou v displeji zřejmě počítá u tabletofonu Galaxy Note 9. Ten by měl být představen až v září na veletrhu IFA v Berlíně.

Na náčrtcích telefonu z podaného patentu zřejmě vidíme budoucí vzhled tabletofonu Galaxy Note 9, v němž bude významnou roli hrát opět Infinity displej. V jeho spodní části má být umístěna čtečka otisků prstů a to na místě, kde jsme ještě u modelu Galaxy S7 vídali domovské tlačítko. Jak funguje čtečka pod displejem, která se poprvé objevila u Vivo X20 Plus UD, jsme vám ukázali v našem dřívějším článku.

Podívejte se, jak funguje čtečka otisků v displeji v podání Vivo X20:

Zdroj Android Headlines

Diskuze (2) Další článek: Apple má novinku pro studenty. Zlevněné předplatné Apple Music trumfne i Spotify

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Zadní strana, Domovské tlačítko, Displej, GAL, Berlín, Budoucí vzhled, Čtečka otisků, Optická čtečka, Brzký článek, Galax Note, Otisk, DOS, Galaxy note, Spodní část, Pro +, Brzký únik,