Pebble Time Round: nejtenčí, kulaté a konečně krásné

Fenomén Pebble jede na plné obrátky. První kulatý model Time Round se snaží zachovat to nejlepší z rodu a přidává dosud postrádanou eleganci.

Pebble Time jsou mnohými experty označovány za nejlepší chytré hodinky současnosti. Nejvíce vytýkaným atributem však je design. I když jsme se od původního modelu posunuli, Time stále působí spíše jako hračka pro geeky, než něco, co byste si vzali k obleku. A právě směrem ke stylovému doplňku se při zachování klíčových vlastností mají posunout nové Pebble Time Round. Bez kompromisů se to ale neobešlo…

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
První tři barevné varianty mají pásek o šířce 14 mm…
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
…další dvě verze mají širší 20mm řemínek.

Time Round jsou především kulaté, elegantnější a pestřejší, celkově menší, se 7,5 mm jsou to prý nejtenčí chytré hodinky na světě a s 28 gramy také nejlehčí. Displej je stále zapnutý „elektronický papír“. Firma se chlubí nabíjecím časem pouhých 15 minut, co už ale tolik nevykřikuje, je výdrž pouze dva dny. Ve srovnání s Apple Watch či Android Wear je to dvojnásobek, ale oproti stájové konkurenci je to ústupek a daň za design a drobnější tělo. Dalším kompromisem je slabší voděodolnost, Time Round ustojí pouze cákající vodu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pro severoamerický kontinent budou Pebble Time Round dostupné začátkem listopadu, v Evropě začátkem roku 2016. Předobjednávky už běží, cena je stanovená na 249 dolarů, tedy stejně jako za ocelovou variantu Pebble Steel.

Klepněte pro větší obrázek
Aktuální portfolio chytrých hodinek Pebble

 

Diskuze (21) Další článek: Pozor na zpoplatnění Apple Music. Tady je návod na deaktivaci

Témata článku: , , , , Elektronický papír, Nabíjecí čas, Round, Oblek, Time, Tim