Pecka od Vodafonu: „neomezenka“ s 10 GB pro mladé pod 500 Kč

  • Neomezené volání, SMS a 10 GB dat za 499 Kč nemá konkurenci
  • Tarif je určený pro mladé do 27 let s platnou ISIC kartou
  • K tarifu můžeme mít navíc zdarma druhou SIM do tabletu

Pro všechny mladé do 27 let s ISIC kartou. To je nový tarif #jetovtobě od Vodafonu, který obsahuje neomezené volání, SMS a 10 GB dat za 499 Kč měsíčně. Na české poměry to je velmi výhodná nabídka, „neomezenka“ s 10 GB jinak vychází zhruba o tisícovku dráž. Srovnání tarif snese snad jen se studentskou nabídkou O2, ta ale není tak výhodná.

Za necelou pětistovku můžete mít navíc zdarma ještě druhou SIM kartu do tabletu a sdílet datový limit s hlavním číslem. K tarifu je možno dopředu přikoupit 1 GB za 99 Kč, pozor si dávejte na automatický dokup, jelikož ten vychází na 49 Kč za každých započatých 250 MB, což je drahé. Tarif je k mání po registraci na webu vodafone.cz/jetovtobe a objednává se na eShopu, kde zákazník dostane na výběr, zda chce nové číslo nebo si ponechat to současné.

Klepněte pro větší obrázek
Pořádnou porci dat nabízí mladým Vodafone, stačí mít kartu ISIC (obr.: vodafone.cz) 

Tarif #jetovtobě může zákazník za tuto cenu využívat po dobu 12 měsíců od data aktivace tarifu. Po jejich uplynutí operátor nabídku automaticky prodlouží na dalších 12 měsíců, pokud máte stále platný ISIC a ještě vám nebylo 27 let. Dle podmínek není nabídka tarifu #jetovtobě časově omezená.

Diskuze (69) Další článek: Parodie GTA 5 s Notem 7 rozděluje svět. Dříve zakázané video je zase zpět

Témata článku: , , , , , , , Neo +, Voda, Uplynutí, Výhodná nabídka, #jetovtobě, ISIC, Pro +, Pecka, Nejlevnější tarif, Nabídka tarifů, Neo,