Philips X800 a la iPhone oficiálně

Spekulace se potvrdily, přístroj byl oficiálně představen. Už teď se ale šíří šeptanda o dalším modelu...

Vzpomínáte na nedělní bleskovku o uniknuvších informacích týkajících se nového přístroje od Philipsu a la iPhone? Pokud ano, pak možná také vás při pohledu na něj hryzala myšlenka pochybnosti, zda je pravý. Odpověď na sebe nenechala čekat dlouho, plně dotykový model X800 potvrdil oficiálně přímo výrobce. A nejen to, spolu s potvrzením jednoho se objevily informace o vývoji druhého podobného zařízení s názvem Xenium X-Connect. Ten má být pro změnu obdařen operačním systémem Windows Mobile a ještě větším displejem než v případě X osmistovky. Philips prozradil ještě několik dalších informací o X800, pojďme si nyní shrnout:

  • Philips X800 – triband GSM s GPRS desáté třídy a velkým dotykovým TFT displejem. Nabídne úhlopříčku 2,9 palce, schopnost zobrazit 262 tisíc barev a rozlišení 240 × 400 bodů. Přístroj bude vybaven pro rozpoznávání ručně psaného písma, 2 Mpx fotoaparátem s automatickým ostřením, slotem na paměťovou kartu microSD, Bluetooth 2.0 s profilem A2DP, USB portem a poradí si s kancelářskými dokumenty. A teď co bude naopak chybět: podpora sítí třetí generace, EDGE, HSDPA, Wi-Fi. Philips nebude možné napájet dodatečně tužkovou baterií, jeho lithium-iontová baterie vydží až 850 hodin v pohotovostním režimu nebo 8 hodin hovoru. Zda se dostane i na starý kontinent těžko říct, spíše bych sázel na Asii.
.........Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
.........Ano, Philips X800 je skutečný. Uvidíme zda bude nasazen i v Evropě
  • Philips Xenium X-Connect – nepotvrzený model, zatím nemáme k dispozici žádný obrázek, na internetu se objevil pouze koncept přístroje, měl by prý vypadat podobně jako X800. Do vínku prý dostal operační systém Windows Mobile 6 Professional, 624 MHz procesor Intel, třípalcový displej, podporu sítí třetí generace a rychlých dat HSDPA. Neměla by chybět ani navigace GPS, obligátní hudební přehrávač a paměťové karty microSD, Bluetooth a USB port druhé generace, Wi-Fi a možnost napájet telefon nouzově tužkovou AA/AAA baterií. Uvidíme co se z něj nakonec vyklube...
.........Klepněte pro větší obrázek
.........Xenium X-Connect zatím ne. Zakládá se šeptanda i v tomto případě na pravdě? Uvidíme

Zdroj: GSMArena

Diskuze (12) Další článek: Christian Dior dnes obleče luxusní mobil

Témata článku: Philips, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, Phil, I/O