Plný mobil audioknih? Audiotéka slaví 7. výročí narozeninovými cenami!

Audiotéka, největší distributor audioknih v Česku a poskytovatel stejnojmenné mobilní aplikace, právě slaví 7. narozeniny. Do 15. října zde pořídíte audioknihy do 149,- Kč.

Už sedmým rokem vypráví Audiotéka českým posluchačům příběhy, provází je na jejich cestách do práce, zpříjemňuje jim manuální činnosti, umocňuje jejich odpočinek a pomáhá jim se vzdělávat. Sedmileté výročí Audiotéka slaví až do 15. října. Každý den zavzpomíná na jeden ze sedmi audioknižních roků a zlevní veškeré tituly, které v daném roce vyšly.

Bestsellery za 149 Kč

Během oslav bude Audiotéka odměňovat všechny své příznivce, a to v podobě sympatické ceny 149 Kč za audioknihu. V úterý 9. října se Audiotéka vrátila zpátky do roku 2012 a zlevnila audioknižní díla, která jsme v tomto roce mohli poprvé slyšet. V narozeninovém týdnu Audiotéka postupně projde všemi sedmi roky a poslední den, v pondělí 15. října, budou za 149 Kč k dostání všechny audioknihy, které v Audiotéce najdete.

Co si nenechat ujít?

Pokud vás zajímá, jaké tituly vévodily jednotlivým rokům, tak na špičkách žebříčků najdete životopis Steva Jobse, Einsteina, Churchilla spolu s Járou Cimrmanem, díla Dana Browna nebo audioknihy načtené Martinem Stránským. Na výběr v Audiotéce je více než 4 000 audioknih, mezi kterými si najdou to své příznivci všech žánrů - detektivek a thrillerů, literatury faktu, humorných audioknih, ale i audioknih pro osobní rozvoj nebo pro děti.

Novinky nejen k odpočinku

Klepněte pro větší obrázek

V případě, že bestsellery uplynulých let už máte naposlouchané, sáhněte po novinkách. Milovníky psychologických thrillerů potěší audiokniha Nenalezená od jednoho z nejpopulárnějších polských autorů současnosti Remigiusze Mróze. Pro klidnější duše načetla Simona Postlerová audioknihu Čtyřcestí, empatický román o lidech, kteří se nebojí hnát své sny až do zakázaných výšek. A děti a rodiče se mohou vypravit na Rokovy výlety do hsitorie, které napsal i načetl Ladislav Šapček.

Více na: www.audioteka.cz

Další článek: Nástupce zatím nemá, ale aspoň je o něco dostupnější. Nokia 8 Sirocco zlevnila o čtvrtinu