Podívejte se do nového Apple Shopu. Najdete ho v pražském Electro Worldu

Na klasický Apple Store v České republice stále ještě čekáme, ale už nyní mohou fanoušci a zákazníci americké značky zamířit do dalšího Apple Shopu. V rámci prodejní plochy své kamenné prodejny v pražském obchodním centru Metropole Zličín jej zřídil prodejní řetězec s elektronikou Electro World. Spolupráce s Applem na realizaci tohoto prodejního místa trvala rok.

Podle Electro Worldu jde o první takové místo uvnitř klasické kamenné retailové prodejny v České republice i na Slovensku. Prodejní plocha vyčleněná výhradně produktům Apple v rámci zličínské prodejny s elektronikou činí 68 m2. Vybavením plochy se řetězec snaží přiblížit klasickým Apple Storům – jsou zde známé velké dřevěné stoly a na nich vystavené produkty Applu.

Obchodní místo Apple Shop je navržené přímo společností Apple. Zpravidla se nachází v prostorách předních autorizovaných prodejců této značky. První Apple Shop v Česku zprovoznila Alza v prostorách holešovické tržnice v roce 2014. V Apple Shopech, které v hierarchii kamenných prodejen stojí mezi Apple Story a Apple Premium Resellery, pracují konzultanti vyškolení přímo společností Apple.

Nahlédněte do klasického Apple Storu na Michigan Avenue v Chicagu:

Diskuze (12) Další článek: Mobil místo kamery. Házená v Německu se natáčela na 5G telefony od Samsungu

Témata článku: Apple, , , , , , , Elektronika, Plocha, Prodejní plocha, Holešov, Metropole Zličín, Slovensko, App Storům, Prodejna, Česká republika, Retail, Apple story, Kamenná prodejna, Prostora, Řetězec