Podívejte se, jak bude vypadat topmodel Honor View 30 a hodinky Watch Magic 2

Honor 26. listopadu v Pekingu představí hned dvě novinky. Tou první bude smartphone Honor V30, který se bude mimo Čínu prodávat jako Honor View 30. Druhým nově oznámeným produktem budou chytré hodinky Honor Magic Watch 2.

Honor View 30 bude nástupcem modelu View 20, který jsme u nás testovali v březnu letošního roku. Tou největší vizuální novinkou bude displej s průstřelem pro duální selfie kamerku, který se uchytil zejména u značek Samsung a Huawei. Displej bude mít tenké rámečky, tedy až na výraznější spodní bradu. Na těle čekejte trojitý fotoaparát s přisvětlením, USB-C konektor, jeden reproduktor a boční čtečku otisků prstů. K hardwaru toho zatím nic, až na podporu 5G, nevíme, je však pravděpodobné, že se opět dočkáme telefonu se zajímavým poměrem výkon/cena.

Chytré hodinky Watch Magic se po půl roce dočkají svého nástupce. Nový model Watch Magic 2 dostane tenčí rámečky zarovnané s OLED displejem, který bude kryt 2,5D sklem. O doplňkové ovládání hodinek se postarají dvě boční tlačítka, spekuluje se také o dvou velikostech těla. Větší bude určeno primárně pro muže, menší zase pro dámské osazenstvo. Bližší specifikace hodinek zatím nejsou známy.

Představovací video Honoru View 20:


Via XDA, Weibo

Diskuze (6) Další článek: Třetí výjimka pro Huawei. Nasazení služeb Googlu do nových mobilů ale stále neřeší

Témata článku: Honor, , , , , , , , , , Honor View 20, Honor View 20 256GB, Samsung a Huawei, Rámeček, Peking, Watch Magic, Displej, Jak, TOP, Magi, Honor View,