Podznačka Xiaomi chystá další telefon. Redmi 7 stáhne cenu ještě o něco níže

Nová podznačka Redmi, která se vcelku nedávno oddělila od mateřského Xiaomi, brzy představí další nový smartphone. Po modelu Redmi Note 7, u něhož výrobce vsadil na vskutku netradiční kampaň, se dočkáme základního modelu Redmi 7. Smartphone bude představen v Pekingu již příští pondělí, tj. 18. března.

Telefon na přední straně nabídne 6,26" LCD displej s rozlišením HD+, 8Mpx selfie kamerka se vměstná do jeho malého vycentrovaného výřezu. Záda obsadí duální fotoaparát (12 + 5 Mpx), přisvětlovací dioda a kruhová čtečka otisků prstů. O výpočetní výkon se postará osmijádrový Snapdragon 632, který bude doplněn paměťovými konfiguracemi 2/16, 3/32 a 4/64 GB. Baterii se slušnou kapacitou 3 900 mAh budete dobíjet přes konektor microUSB.

Smartphone bude k dostání v celé spoustě barevných provedení, namátkově můžeme zmínit černou, červenou, růžovou, fialovou či zelenou. Cenově má být smartphone postaven o něco níže, než Redmi Note 7. Základní verze s 2GB RAM a 16GB pamětí má v přepočtu startovat na částce 3 tisíc Kč.

Redmi Note 7 se zúčastnil i tohoto netradičního „bruslícího“ testu:

Diskuze (14) Další článek: Apple rozeslal pozvánky na jarní keynote. Za dva týdny představí novou streamovací videoslužbu

Témata článku: Redmi, , , , , , , , , , , Redmi Note 7, NEC, Výpočetní výkon, Note, Čtečka otisků, Podznačka Xiaomi, Peking, Telefon,