Pokémon Go se stále hraje. Do hry se dostává již čtvrtá generace příšerek

Mobilní hit z roku 2016, Pokémon Go, dostal aktualizaci, která s sebou přináší i tzv. čtvrtou generaci Pokémonů z regionu Sinnoh. Ta je známá především těm, kteří na Nintendu DS před necelými deseti lety hráli hry Pokémon Diamond, Pokémon Pearl či Pokémon Platinum. Pro starší hráče však noví pokémoni nejsou tolik známí, jako ti z předchozích tří generací.

Čtvrtá generace pokémonů se dostává do hry Pokémon Go:

Aby si Pokémon Go udržel alespoň nějaký plánovaný obsah, objeví se ve hře čtvrtá generace pokémonů v několika vlnách. Nové pokémony tak najdete ve volné přírodě, ve vejcích a v raidech. Celkem se (zatím) jedná o 26 novinek, další s „duchařskou“ tématikou do hry zřejmě dorazí již koncem října na Halloween. Mezi novými pokémony jsou i i tři regionální. Carnivine sídli v jihovýchodní části USA, Chatot byl zatím viděn pouze v Austrálii a Brazílii. Pachirisu má svou domovinu zase na Aljašce a v Kanadě.

Zdroj Pokemongolive

Diskuze (1) Další článek: Podívejte se, jak se Huawei Mate 20 Pro změní v bezdrátovou dobíjecí podložku

Témata článku: , , , , , , , , , Carnivine, Pokémon, Aljaška, Brazílie, Hra, Zdroj pokemongolive, Předchozí generace, Generace, Nový pokémon, Příšerka, Čtvrtá generace, Mobilní hit, DOS, Necelý rok, Jihovýchodní část,