Pořád ještě nemáte Apple Pay? Už ho umí i Curve. Služba, do které nacpete libovolnou kreditku

Platební karty Curve konečně podporují Apple Pay, což potěší těch pár zbývajících uživatelů, jejichž banka zatím platit iPhonem neumí. Curve totiž umožňuje do své aplikace nahrát více karet od různých bank a všechny naráz zastoupit jednou vlastní kartou. Před platbou stačí vybrat, kterou z vašich karet má Curve zrovna zastupovat. Praktické je, že výběr karty jde změnit ještě 14 dní po zaplacení.

Bohužel Curve přišlo s Apple Pay (alespoň v ČR) s křížkem po funuse. Ještě loni zjara by funkci spousta lidí přijala s nadšením, ovšem dnes již Apple Pay podporuje většina českých bank a nechybí ani karty oblíbených fintech služeb jako je Revolut či Twisto a benefitní Edenred. Podporu Apple Pay tedy v Curve chválíme, ale většina uživatelů už ji prakticky dnes nebude potřebovat. Zůstává však původní smysl služby – sloučit více fyzických karet do jedné.

Diskuze (11) Další článek: Motorola zlevňuje smartphony napříč portfoliem. Cena nejvyššího modelu padá o 2 tisíce

Témata článku: , , , , , , , , , , , Mastercard a Maestro, CSAS, Česká republika, Raiffeisen Bank, CSA, Pór, Osobní finance, Kreditka, Poštovní spořitelna, Platební karta, MBank CZ,