Pošli SMS a leť s českou reprezentací na zápas do Španělska

T-Mobile připravil soutěž pro všechny pravověrné fanoušky fotbalu. Chcete na vlastní oči vidět kvalifikační zápas Španělsko – Česko o postup na Euro 2012? A co takhle letět s českou fotbalovou reprezentací na palubě jednoho letadla? Stačí se ve dnech 7.–13. března 2011 zúčastnit SMS soutěže, do které svými otázkami přispěli i fotbalisté reprezentace. Její vítěz získá zájezd pro 2 osoby na zápas úřadujících mistrů Evropy a zároveň mistrů světa – Španělů, s Českou republikou. Utkání se koná 25. března 2011 v Granadě a výherce poletí stejným letadlem jako celý reprezentační tým. Dalších 49 soutěžících získá fotbalový dres.

Pravidla jsou jednoduchá. Fanoušci se registrují prostřednictvím SMS ve formě FOTBAL START odeslané na číslo 9001103. Těmto uživatelům budou následně zasílány zdarma soutěžní otázky. 50 nejrychlejších se správnými odpověďmi získá cenu. Čas se přitom počítá od obdržení textové zprávy s dotazem po doručení odpovědi. Šanci vyhrát tak mají i ti, co se do hry zapojí i poslední den.

Čím více odeslaných správných odpovědí, tím větší šance na výhru. Soutěžit mohou zákazníci všech operátorů bez omezení, cena za odpovědní textovou zprávu je 3 Kč vč. DPH. Výherci budou informováni 15. března prostřednictvím SMS.

Vlastním expresem na fotbal

Pro příznivce fotbalu je dále připravena akce „kup jednu vstupenku, druhou máš zdarma“ na zápas ČR – Lichtenštejnsko. Utkání se bude konat 29. března 2011 v Českých Budějovicích, připravena je i doprava komfortním fotbalovým T-Mobile expresem včetně občerstvení a reprezentačních dresů. Fanoušci, kteří si v autobuse rezervují placené místo se vstupenkou, dostanou automaticky zdarma lístek s místenkou i pro kamaráda.

Fotbaloví nadšenci budou mít možnost ovlivnit výběr měst, kam budou mikrobusy vyslány prostřednictvím webových stránek www.facebook.com/TMCZ. Nominovat města lze bez omezení, do užšího výběru však postoupí jen prvních deset nejrychleji zapsaných. T-Mobile express pak vyrazí do těch pěti měst, kde bude nejdříve obsazeno všech 12 míst (respektive 6 placených). K placení rezervací dojde až po vyhlášení konkrétních pěti měst, zákazníci budou mít následně 3 dny na uhrazení platby.

Diskuze (4) Další článek: Letka rozzuřených ptáků zaútočí na Facebook

Témata článku: , Reprezentace, Uhrazení, Česko