Potvrzeno. Samsung na online akci Galaxy Unpacked ukáže 5. srpna spoustu novinek

Samsung dnes časně ráno potvrdil termín své blížící se akce Galaxy Unpacked 2020. Spekulace se nakonec ukázaly jako pravdivé, takže se můžeme 5. srpna, tedy přesně za čtyři týdny, těšit na příval novinek jihokorejského výrobce. S ohledem na pandemii koronaviru je již teď jasné, že akce proběhne pouze ve „virtuální“ podobě. Premiéra nových produktů se tedy bude konat pouze v živém videostreamu bez účasti novinářů. 

Samotná pozvánka poodhaluje, že hlavním bodem programu, který odstartuje v 16:00 hod. středoevropského času, budou tabletofony řady Galaxy Note20. Z hrotu pera S Pen padá kapka, které se ve superzpomaleném záběru při dopadu rozprskne do okolí. To nahrává spekulacím o ještě výraznějším slow-mo režimu či o nové barevné variantě Mystic Bronze, kterou však již Samsung před pár dny nedopatřením vesele vystavoval na svém webu.

Ale nová akce nebude jen o nových tabletofonech. Na pořadu dne by měly být mimo smartphonů Galaxy Note20 a Galaxy Note20 Ultra i tyto premiéry:

Minimalistická pozvánka na akci Samsung Galaxy Unpacked 2020:

Váš názor Další článek: App Clips naučí iPhony používat funkce aplikací i bez jejich instalace

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Novinka, Galaxy Z Fold, Mystic Bronz, Úkaz, Srpen, Pozvánka, Spousta novinek, Samsun, Galaxy Unpacked, Pen, Příval,