Pozor, Eurotel špatně účtoval soutěžní SMS zprávy (oživeno - vyjádření operátora)

Eurotel do 15. srpna nabízel soutěže s názvy MMS Pohoda a MMS Pařba. Účastníci mohli zaslat soutěžní multimediální zprávu s danou tématikou nebo pro soutěžní MMS zprávy hlasovat pomocí textovek. Jak bylo v pravidlech soutěže uvedeno, veškeré odchozí zprávy se účtovaly podle tarifu uživatele jako běžné odchozí zprávy do sítě Eurotel.

Ovšem ve skutečnosti byla každá hlasovací SMS zpráva účtována částkou 2,50 Kč. Zjistili jsme to náhodou při vyúčtování paušálního čísla Eurotelu jednoho z našich externích redaktorů. Pokud jste v soutěži hlasovali, pořádně si zkontrolujte vyúčtování za dané účtovací období, obzvlášť položku Objednané služby. Pokud také zjistíte nesrovnalost, můžete toto vyúčtování reklamovat pomocí operátora infolinky *11. Očekáváme, že operátor ostatním zákazníkům automaticky vyrovná účet v následujícím zúčtovacím období. 


Oživeno:

Vyjádření operátora: "Zákazníkům se omlouváme a chybně účtovaná částka jim bude kreditována do následujícího zúčtovacího období. Vše je nyní v pořádku a hlasovací SMS jsou účtovány dle tarifu zákazníka"

Diskuze (24) Další článek: Přejmenování Eurotelu a Českého Telecomu se blíží – známe nové názvy služeb (oživeno)

Témata článku: , , Euro, Soutěž, Operátor, Euro &, Zprávy, Pozor