Praktický stojánek na mobil můžete nosit i na klíčích. IKEA ho prodává za bláznivě nízkou cenu

IKEA proslula praktickými nápady nejen v oblasti nábytku, ale i u nejrůznějších doplňků do domácnosti, včetně těch pro elektronická zařízení. Právě nabídka mobilního příslušenství se u švédského řetězce v posledních letech rozrůstá o zajímavé kousky. Mezi poslední novinky patří stojánek na mobil Yuppienalle, který IKEA prodává za pouhých 15 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Mobil můžete dát do přívěskového stojánku na výšku i naležato

Malý plastový stojánek má tvar hranatého písmene „S“. Sestává ze dvou nožek a malého pantu. Po rozložení nožek vytváří stabilní základnu pro vložení chytrého telefonu. Ten můžete postavit jak naležato, pro pohodlnější sledování videa, nebo klasicky na výšku a v této poloze vyřizovat například videohovory.

Funkci stojánku ukazuje nejlépe následující video:

Velikostně do stojánku bez problémů zapadne velká většina smartphonů, překážkou mohou být pouze některá objemnější pouzdra nebo zadní kryty. Zajímavou vychytávkou držáčku je poutko s kroužkem. Díky němu stojánek snadno přidáte na klíče jako přívěsek a můžete ho tak nosit všude s sebou. Stojánek je vyroben ze šedého plastu a má rozměry 80 × 40 × 10 mm.

Klepněte pro větší obrázek
Další novinkou je stolní designový stojánek Pluggland za 99 Kč

Nový je v nabídce také designový stojánek Pluggland v černo-bílém kostkovaném provedení. Slouží primárně k posazení telefonu na výšku, díky výřezu ve spodní části lze telefon zároveň dobíjet pomocí kabelu a ten prostrčit do zadní části, aby nepřekážel. Tento držák je v prodeji za 99 Kč.

Váš názor Další článek: Android 13 se bude lépe bránit proti malwaru. Aplikace stažené z internetu nevyužijí API pro Usnadnění

Témata článku: , , Pro +, Nízká cena, Stojánek, Nábytek, Klíč, Výška, Mobil,