Předplacenky nejsou mrtvé. U Vodafonu dostanete v balíčku dvakrát tolik dat za stejnou cenu

Předplacené karty stále mohou být zajímavou alternativou využívání mobilních služeb pro určitou část zákazníků. Vodafone si toho je vědom a snaží se své předplacenky zatraktivnit pomocí navýšení volných jednotek v předplacených balíčcích.

Předplacenky už dávno nefungují pouze v režimu „pay & go“, tedy že se za každou spotřebovanou jednotku (minutu hovoru, odeslanou SMS) strhne příslušná částka z kreditu. Lze si aktivovat výhodnější balíček kombinovaných služeb, předem za něj zaplatit a potom čerpat volné jednotky.

Od května Vodafone vylepšil zejména objem dat ve svých balíčcích. Například balíček za 139 korun nově nabízí nejen neomezené volání do sítě Vodafonu, ale i 1,2 GB dat, což je více než dvojnásobný objem. Za 249 korun si zájemce může nově pořídit 2,5 GB dat a neomezené volání i SMS v síti. Další možností je 6 GB dat a neomezené SMS v síti za 349 korun.

Klepněte pro větší obrázek
Změny u vybraných balíčků shrnuje tabulka operátora, ceny všech balíčků najdete v galerii tohoto článku

Předplacené balíčky si lze aktivovat v aplikaci Můj Vodafone, internetové samoobsluze nebo pomocí SMS zprávy. Objem dat se navyšuje na všech předplacených balíčcích, které si zákazníci aktivují od 9. května 2022. Stávajícím zákazníkům se navýšený objem dat projeví při nejbližší obnově balíčku. Kompletní podobu nových balíčků najdete zde. Balíčky platí vždy měsíc od aktivace a automaticky se obnovují, pokud má zákazník na kartě dostatečný kredit.

Diskuze (6) Další článek: Vykuchal iPhone a z dílů si sestavil svůj vlastní. Je malý, hranatý, bez výřezu a má USB-C

Témata článku: , , , , , , Stejná cena, Objem, Balíček, Zákazníci, Předplacenka, Data,