Představujeme tři novinky od Motoroly do pěti tisíc

Motorola poslední dobou razantně inovuje svou modelovou řadu a změny se týkají i low-endových mobilů řady C33x. Seznamte se s nimi v naší, možná až moc podrobné, obrázkové galérii.
Kapitoly článku

Většina nových low-endových modelů pod značkou Motorola vychází ze vzhledu úspěšné T191, jejíž recenzi jsme vám přinesli zde. Rovněž o připravované řadě C330 jsme vás již informovali. Nyní vám přinášíme obrázkový pohled na celou řadu, která bude pro našince zajímavá nejen cenou, neboť v Evropě se má prodávat za 156 euro – tedy něco pod pět tisíc korun, ale především svými zábavnými funkcemi.

Celá řada C33x není nic jiného, než jeden telefon zabalený do tří různých krytů. Uživatel tak nemusí volit pouze z několika barevných variant, ale může se rozhodnout i pro odlišný vzhled. Přestože se jedná o totožný telefon, rozdíly najdeme v některých parametrech:

  • C331 – 100 x 48 x 21 mm a váha 83g
  • C332 – 107 x 46 x 22 mm a váha 84g
  • C333 – 101 x 42 x 19 mm a váha 75g

Pro podrobnější informace navštivte minulé preview, zde si zrekapitulujeme pouze základní informace týkající se zábavy. Displej zůstal věrný odstínům šedi, ale to vůbec není na škodu, protože i tak vyniknou všemožné tapety a animované spořiče displeje. Ty jsou pro uživatele připraveny na stránkách MyMobileSoft ke stažení. 

  

   

  


Ukázky animovaných spořičů displeje


... a tapet

Další z funkcí nových Motorol je polyfonní šestnáctihlasé vyzvánění Groovetune.  Samozřejmostí je možnost stáhnout si další melodie z WAPu, ale zajímavější je aplikace telefonu MotoMixer, kde se můžete vyřádit při skládání nebo kombinování několika melodií do vaší jedné skladby. Vychytávkou je možnost přidat jiné nástroje nebo další hudební efekty. Stejně zajímavé jsou i vestavěné hry. Pocházejí od společnosti THQ a nabízejí oproti jiným mobilním hrám více z grafiky a hratelnosti. MMS zprávy u telefonu této kategorie je zbytečné hledat, spokojit se budete muset s EMS zprávami.
Více než slova napoví o nových telefonech následující obrázky.

 
Rodinka včetně T191

 
Telefony se navzájem liší jen výměnnými kryty

 
Motorola C333; Motorola C331

 
Motorola C332; "Sandwich"

 
Výměnné kryty jsou buď dvoj nebo několika dílné (C331)

 
Repráček se stará o pořádný rámus

Ty nejzajímavější záležitosti vás čekají v druhé kapitole.

 

Kapitoly článku

Témata článku: Motorola, Pře, Nov, Motor, Odlišný vzhled, Motorol, Tis, Totožný telefon, Tisíc, Novinky