Přemek Podlaha je patronem OSLA!

Pan Podlaha podporuje nadšence, kteří si vylepšují vlastní auta a sdružují se v Občanském spolku pro lepší automobily OSLA.

Právě spolek OSLA se nedávno uvedl blogem Zlatýručičky.cz a vzbudil zájem doktora Podlahy natolik, že se stal jeho patronem. Skupina těchto nadšenců neprovozuje tuning, ale zaměřuje se na praktickou stránku věci s cílem vytvořit podomácku vychytávky, které můžeme vidět u nejvyspělejších moderních vozů. Výjimkou pak nejsou ani nápady, nad kterými žasne laik i automobilový odborník. Blog Zlatýručičky.cz se stal během krátké doby centrem pro výměnu nápadů všem příznivcům lehčího života s autem a v autě.

Některé nápady domácích úpravců aut zaujaly pana Podlahu natolik, že jejich autory navštívil i s kamerou a natočil s nimi o jejich vynálezech šoty, které v současné době kolují na internetu. Např. při setkání s panem Jaroslavem odkrývá Přemek Podlaha zajímavé řešení sledování únavy řidiče. Jiný kutil přichází pro změnu s mechanickým řešením prevence nárazu v nízké rychlosti. Většinou příplatkové vybavení automobilů vyšších tříd dokážou koumaví jedinci vytvořit třeba jen s pomocí vyřazených páček a staršího fénu nebo obyčejného smetáku.

Systém sledování bdělosti řidiče

Unikátní Active City Stop systém

Zlatýručičky.cz jsou otevřené každému, koho zajímají možnosti vylepšení auta nějakým nápadem, který přinese jeho příjemnější užívání.

Další článek: Nokia C5-03: stále stejná písnička (test)

Témata článku: , Podlaha, Patro, Patron, Skupina těch, Spolek, Pře