Prezident Zeman dostal trenky a vy už můžete vrávorat přímo z Google Play

Od Googlu to s nahotou nebyla jen výmluva, takže když vývojáři v nudistickém režimu hry oblekli panu Z. trenýrky, PussyWalk II už se na Google Play Store dostal a nakonec to šlo docela rychle. Takže pokud se bojíte instalace z .apk souborů, už můžete stahovat z oficiálního zdroje a sami se otestovat v unikátním „simulátoru vrávorání“.


Původní článek vyšel v úterý 2. ledna dopoledne s následujícím titulkem:

PussyWalk II: Ostrou parodii na Zemana z appstoru vyhodil Apple i Google

PussyWalk II je druhá verze jednoduché hry, simulátoru vrávorání z konce roku 2014. Aktuální titul nese podtitul Cesta k urně a znovu ostrým způsobem pracuje s veškerou kontroverzí spojenou s prezidentem republiky Milošem Zemanem. Tedy, to jméno nikde nenajdete, ale spojení s jeho osobou je evidentní. A právě to se hře stalo osudným při cestě na Apple App Store a Google Play.

Apple hru odmítnul publikovat „kvůli urážlivému vyobrazení českých politiků a také jméno aplikace je nevhodné“. Na Google Play je systém jiný, aplikaci publikuje vývojář, prověřuje se až zpětně, takže zmizela až nějaké dva dny poté – Google jako důvod uvedl nahotu, kterou hra obsahuje. Situaci nezachránil ani černý čtvereček, který zakrýval prezidentské přirození.

  • V prvním dílu z konce roku 2014 a bylo úkolem hráče dovést pana Z. ke korunním klenotům i přes virózu, která výrazně ztěžovala chůzi.
  • Ve druhém pokračování simulátoru vrávorání se pan Z. vydává k volební urně se svým věrným Čtveráčkem. Nutno dodat, že nám za těch pár let zestárl a že nedojde tam, kam měl původně namířeno. 

Vývojáři situaci řeší s Applem i Googlem a připravuje upravenou verzi hry. Zatím si ji můžete zahrát aspoň na webu PussyWalk.com, nebo na Androidu, .apk najdete na tomto odkazu, pokud nefunguje, aktuální odkaz hledejte na Facebooku.

Diskuze (46) Další článek: O2 pokračuje v nabídce zvýhodněných zařízení i po Novém roce. Levnější je tentokrát Xiaomi a Samsung

Témata článku: Apple, Google, , , , , , , , Pře, Vývojář, Apple i Google, Trenýrky, Urna, Upravená verze, Český politik, Kim, Vyobrazení, APK, Černý čtvereček, Jednoduchá hra, Google Play Store, Prezident, Nahota, Parodie,