Přilba Livall RS1: handsfree i asistent, který při nehodě sám přivolá pomoc

Pokud se v zimě chystáte na hory, mohla by vás zaujmout nová chytrá přilba Livall RS1. Zařízení v sobě kombinuje povinné bezpečnostní prvky s nadstandardní výbavou - vysílačkou, handsfree a asistentem, který při detekci otřesu a nulové reakci ze strany nositele, po chvíli sám vyšle SMS zprávu na předem definovaná nouzová čísla. 

Helma je přes Bluetooth 4.2 spárovaná s telefonem, příchozí volání můžete přijmout bočními tlačítky, a to i v rukavicích. Hovor se vám ozve ve vnitřních stereoreproduktorech, směrový mikrofon dokáže eliminovat okolní hluk, takže s helmou můžete volat, i když zrovna sjíždíte ze svahu. Pokud na lyže jezdíte se skupinou, můžete delší podržením tlačítka na helmě hovořit pomocí vysílačky všem členům skupiny se stejnou helmou.

Představení chytré lyžařské přilby Livall RS1:

Účinnou ochranu hlavy zajišťují normy EN1077 a ASTM F2040. Helma RS1 je k dispozici v bílé barvě, je určena pro osoby s obvodem hlavy od 57 do 61 cm a včetně baterie váží 750 gramů. Na jedno nabití můžete s helmou volat až 16 hodin. Na českém trhu je její cena stanovena na 4 490 Kč. Výrobce Livall nabízí i cyklistickou přilbu, kterou jsme vám představili v dřívějším článku.

Váš názor Další článek: Toshiba má další realitu. Tahle je asistovaná a pomůže ve firmách

Témata článku: , , , , , , Směrový mikrofon, Nehoda, Nadstandardní výbava, Příchozí volání, Nadstandard, Sam, Účinná ochrana, Helma, Český trh, Vysílačka, Asistent, Kter, Asisten, Handsfree, Okolní hluk, Přilba, Tlačítko, ASTM, Dlouhé podržení,