Přivítejte novou značku. Honor chce zatopit nejlepším

Huawei ze svého portfolia vyčlení řadu smartphonů Honor a udělá z ní samostatnou exkluzivní značku. První telefon se představí příští týden.

Jako Toyota a Lexus. Jako Nissan a Infiniti. Jako Honda a Acura. Jako kdysi Nokia a Vertu, jako dnes ZTE a Nubia… Tak nějak to bude s Huawei a nově vznikající značkou Honor.

Klepněte pro větší obrázek 
Nová značka, nebo jen marketingová klička?

Podrobnosti neznáme, ale kostra je jasná: dosud byl Honor jednou z řad smartphonů čínské společnosti Huawei, do budoucnosti vstoupí jako svébytná značka. Více se dozvíme 28. října večer, kdy se v Berlíně koná tisková konference a MobilMania.cz se jí přímo zúčastní.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Teasery slibují skvělý displej a baterii, výkonný procesor, skvělý foťák a 3 GB RAM.

Tamtéž bude představen první model značky a jestli správně poznávám části fotek na teaserech, bude to telefon, který známe pod jménem Huawei Honor 6. Shodou okolností jsme jej právě o uplynulém víkendu krátce představili v Týdnu mobilně. To však byla jeho čínská verze. Evropskou variantu Huawei ještě nepředstavila a zřejmě se tak stane právě příští týden. Všechno to do sebe hezky zapadá…

Klepněte pro větší obrázek 
Součástí kampaně je microsite HiHonor.com, na které běží soutěž o 50 nových Honorů.
Stačí vložit e-mail.

Pozitivní zpráva závěrem: se značkou Honor se počítá i pro český trh. Prvním vodítkem je, že jsme dostali pozvánku na berlínskou akci, druhým je existence česko-slovenské facebookové stránky Honor CZ/SK.

Diskuze (36) Další článek: Véčka nevymřela. Galaxy Golden 2 s Androidem je toho důkazem

Témata článku: Honor, Huawei, , Honor 6, Honor 6 Plus, Huawei Honor, Klička, Lexus, Hon, Čínská verze, Skvělý foťák, Nov, Nový honor, Nissan, Pozitivní zpráva, Honda, Toyota,