Pro fotbalové fanoušky. Stáhněte si oficiální aplikaci EURO 2020

Odložené Mistrovství Evropy ve fotbale (EURO 2020) startuje již tento víkend, a pro fotbalové fanoušky byla k blížícímu se turnaji připravena i oficiální mobilní aplikace pro Android a iOS. Po jejím stažení si stačí vybrat preferovaný národní tým a zvolit, zda se turnaje zúčastníte na stadionech, nebo jej budete sledovat u televizní obrazovky. Na úvodní stránce následně vidíte jednotlivé hrací dny skupinové fáze, detaily zápasů či zprávy týkající se jednotlivých národních týmů i jejich předních hráčů.

V samostatné záložce můžete detailně vidět jednotlivé zápasy, skupiny s tabulkami či hodnocení hráčů, kteří se turnaje účastní. V samostatné záložce je i tzv. herní sekce, ve které si můžete za dostupný „budget“ sestavit svůj „dream team“ 15ti hráčů, a sbírat body za určité herní akce. Za to, že budou v sestavě, získáte bod, za hodinu na hřišti další dva, gól je za pět bodů, stejně jako chycená penalta. V základním nastavení můžete své výsledky porovnávat s globálním žebříčkem, nebo soupeřit v uzavřené skupině s přáteli či s rodinou. V průběhu turnaje můžete své hráče průběžně střídat či dokonce vyměňovat za jiné.

Oficiální aplikace k turnaji EURO 2020:

Dále máte k dispozici tipování výsledků ve skupinách, následně ve vyřazovacích soubojích a také si lze tipnout vítěze celého turnaje. Samostatně lze odhadnout i výsledky jednotlivých zápasů či první tým, který dá gól. Pro obě tyto součástí je však třeba stáhnout samostatnou aplikaci UEFA Games. A pokud byste snad chtěli zavzpomínat na dětská léta, je tu ještě další samostatná aplikace, ve které můžete sbírat samolepky do virtuálního alba. Každý den dostanete zdarma 3 balíčky po pěti samolepkách, duplikáty můžete vyměňovat s ostatními hráči.

Nezapomeňte držet palce českému reprezentačnímu výběru, který změří síly se Skotskem již v pondělí 14. června v Glasgow v 15:00 našeho času. Aplikaci EURO 2020 stahujte bezplatně z Google Play a z App Storu.

Váš názor Další článek: Ředitel OnePlus prozradil podrobnosti k připravovanému Nord N200 5G

Témata článku: , , , , , , Euro &, Turnaj, Fotbaloví fanoušci, Samolepka, F +, Aplikace, Skotsko, Fotbal, Evropa, Rozpis, Národní tým, Pro +, Televizní obrazovka, Duplikát, App Store, Glasgow, Rozpis zápasů,