Pro nezapomenutelnou dovolenou. Unikátní navigaci pro Route 66 vyvinuli Čechoslováci

Společnost Touch Media vypustila na smartphony výsledek desetiměsíčního snažení. Jako první na světě připravila navigaci Route 66 Navigation, která vás provede legendární americkou silnicí Route 66. V průběhu testování vývojáři objeli cestu křížem krážem, za 23 dní urazili 7 057 kilometrů a nasbírali 880 bodů zájmu.

Navigace nabídne dvě základní cesty: trasa A vede po nejatraktivnějších částech silnice, trasa B nabízí alternativní cíle, staré či méně známé úseky silnice. Výlety si můžete naplánovat z kteréhokoliv místa poblíž Route 66, počítat můžete i s aktuálními uzávěrkami a objížďkami. Navigace je pravidelně aktualizovaná při oznámení nové uzavírky.

Možnosti a uživatelské rozhraní navigace pro Route 66:

Aplikace využívá offline mapové podklady Here Technologies, takže můžete navigaci využít i tehdy, pokud je váš telefon bez mobilního signálu. Základní verze aplikace je zdarma, získáte v ní seznam bodů zájmu a akcí na Route 66, odběr novinek, SOS funkci a různé další zpravodajské služby. Navigace je zpoplatněna formou in-app nákupu, roční licence stojí 50 EUR (1 250 Kč). Navigace je v angličtině a zatím pouze na App Storu, verze pro Android se připravuje.

Diskuze (1) Další článek: Tohle má být první video iPhonu SE 2 s displejem alá iPhone X

Témata článku: , , , , , , , , Sos funkce, Roční licence, Rout, Bod zájmu, Mobilní signál, HERE WeGo, App Store, Základní verze, Uživatelské rozhraní, Pro +, Dovolená, Silnice, Unikát, Úsek, Euro,