Proč byste neměli kupovat reproduktory v počítačovém obchodě [listujeme Computerem]

  • Jak koupit kryptoměny? A věříme jim i my v redakci?
  • Zachraňte nefunkční Windows a macOS
  • Proč byste měli reproduktory vybírat v audio a ne počítačovém obchodě

Díky dárku získejte super výhodné předplatné Computeru na celý rok

Využijte jedinečné možnosti získat předplatné Computeru za skvělou cenu. Každý nový předplatitel získá poukaz ve výši 500 Kč na nákup v Electroworldu. Pokud jej využijete, vyjde vás předplatné ne na 890 Kč, ale na 390 Kč. Každým ze dvanácti čísel Computeru tak budete listovat jen za necelých 33 Kč. Navíc najdete každé číslo ve své schránce o dva dny dříve, než na stáncích.

Objednejte si Computer za jedinou SMS

Napište SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

COMPUTER 1801 mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA
mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: COMPUTER 1801 Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900

Cena každé přijaté SMS je 89 Kč (stejně jako časopis na stáncích) a zahrnuje poštovné i balné. Provozuje CN INVEST, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cninvest.cz, www.platmobilem.cz.

Elektronickou verzi Computeru koupíte na Alza media, nebo si jej rovnou můžete předplatit na celý rok za zvýhodněnou cenu. Čtečky fungují na PC, OS X, iOS i Androidu.


Máte připomínky k obsahu Computeru nebo tipy na články, které by vás zajímaly? Diskutujte s námi na Superfóru, Facebooku nebo Google Plus.

Diskuze (7) Další článek: Nástupce LG G6 se odkládá a nepřesvědčili ani roboti. Technika selhala

Témata článku: , , , , , , , , Obchod, Skvělá cena, Celý rok, Pro +, Electroworld, Reproduktor, OS x, Stánek, Audio, Předplatné, Computer, Všední den, Mezera, Olomouc, Jedinečná možnost, Elektronická verze, Google Plus,