Prohlédněte si nové Nokie na videu

Video mnohdy prozradí víc než statický obraz a text dohromady. A proto vám přinášíme videa se všemi novinkami od Nokie. 8× video!

Nokia minulý týden představila čtyři nové klíčové telefony a také nové služby. O všech novinkách jste si už mohli přečíst a přinesli jsme vám také hromadu obrázků. Nyní máte možnost prohlédnout si telefony, nová obchod s hudbou i N-Gage hry na videu.

Na londýnské výstavě byly velmi špatné světelné podmínky pro natáčení videa a fotografování. Proto sbírku videí obohacují i oficiální videa a také povedené preview serveru PhoneScoop i s anglickým komentářem.

Hudební dvojka 5310 a 5610 XpressMusic

Dvojice atraktivních telefonů s hudebním zaměřením je určena hudbychtivým masám. Přečtete si o technické výbavě a našich prvních dojmech.

 

Dva nové smartphony s obří pamětí

Dlouho očekávaná Nokia N81 nabídne 8GB paměť a další finesy. Na vrchol nabídky však míří vylepšená Nokia N95 8GB s výbavou bez kompromisů. Nepřehlédněte:

 

N-Gage hry a obchod s hudbou

Kromě telefonů byla představena i nová platforma mobilní her N-Gage. Na dalším oficiálním videu si můžete prohlédnout ukázky z některých her a také si ještě krátce prohlédnete Nokii N81.

Prohlédnout si také můžete, jak v praxi probíhá nakupování v novém internetovém obchodě s hudbou Nokia Music Store.

 

Diskuze (2) Další článek: T-Mobile roaming se rozrostl o nové partnery

Témata článku: Nokia, Nokia N81, Nokia N81 8GB, Nokia N95, Nokia N95 8GB, Nokia N-Gage, Nov, Pro +