Projděte se po Paříži, Barceloně a Římě, Google aktualizoval StreetView

Oživeno 29. října 2008: Nová aktualizace StreetView, Google nově pokryl vybraná města v Itálii (Řím, Milán, Florencii) a okolí jezera Como. Stejně jako v ostatních případech raději zkoušejte originální maps.google.com místo české verze, na které StreetView často nefunguje.

V Římě jsem si právě prošel známá místa:

Oživeno 27. října 2008: Google dnes opět aktualizoval pokrytí StreetView. Tentokrát se zaměřil na Španělsko, konkrétně na Barcelonu, Madrid, Valencii a Sevillu. Zrovna v Barceloně jsem před pár měsíci byl, tak jsem si znovu prošel známá místa:

Původní zpráva:

Google ve svých internetových mapách včera aktualizoval pokrytí služby StreetView ve Francii. Kromě trasy uplynulé Tour de France, kterou zveřejnil už před několika měsíci, nyní pokryl města Paříž, Toulouse, Lyon, Marseille, Nice a Lile. Procházky po historických evropských centrech jsou určitě zajímavější než jízda po dlouhých amerických bulvárech, kde StreetView začalo. Projděte se třeba kolem Eifelovky.

Pro zobrazení StreetView ve Francii jsem musel použít mezinárodní adresu maps.google.com. Na české verzi se mi modře zvýrazněné cesty neukázaly.


Pod Eiffelovkou

Diskuze (11) Další článek: U T-Mobile se bude po Vánocích volat zdarma

Témata článku: Google, , Street, Str, Google +, Paříž, StreetView, Katedrála, Pro +, Akt, Como, Bar, FC Barcelona, Řím, Lyon